2777
2789
عنوان

خواب های صادقه

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 48 پست
تا اینکه یه شب خابشو دیدم یعنی شب آخر بود دم اذان صبح بود بهم گف بلند شو بلند شو تودیگه وقتی نداری گ ...

از فرداش افتادم تو فکر همش پریشون بودم اونم دیگه به خابم نیومد همش فکره مردن بودم میگفتم حتما روز مرگم هست که اون داره بهم هشدار میده با هرجوری بود ۲ماه گذشت وروز موعود فرا رسید همون روزی که دوستم تو خواب هی ازش حرف میزد ومتاسفانه یه اتفاق خیلی تلخ وصدبرابر بدتر از مرگ برام افتاد که متاسفانه نمیتونم بگم چی شد ولی همینقدر میگم که الان ۱۰سال ازاون ماجرا گذشته ولی همچنان درگیرم وعذاب میکشم وکلا انگار مرده متحرک هستم 

از فرداش افتادم تو فکر همش پریشون بودم اونم دیگه به خابم نیومد همش فکره مردن بودم میگفتم حتما روز مر ...

دوستم در حقیقت میخاس بهم بگه به سمت خدا برگرد تا اون اتفاق نیفته ولی منه احمق نفهمیدم همش بی توجهی کردم همش میگفتم خابه رویایت   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم در حقیقت میخاس بهم بگه به سمت خدا برگرد تا اون اتفاق نیفته ولی منه احمق نفهمیدم همش بی توجهی ک ...

خدا بهتون آرامش بده💕

گاهی باید نشونه ها رو جدی گرفت،مطمئن باشید شما جزو خواص هستین که بهتون هشدار داده شده 

دوستم در حقیقت میخاس بهم بگه به سمت خدا برگرد تا اون اتفاق نیفته ولی منه احمق نفهمیدم همش بی توجهی ک ...

وای عزیزم😭😭😭امیدوارم اون اتفاقی  اون چیزی نباشه که با ذهنم اومد.     ایشالله دلت آرامش پیداکنه

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭