2777
2789
عنوان

غده زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 24 پست
من چندبار جوابای شما رو دیدم همیشه تند صحبت کردین از طرز تایپت معلومه  دلم میخواد از آدمای این ...

اینجا من و امثال من حضوری هم نمیتونیم  نظر بدیم چه برسه از پشت گوشی اینو گفتم که بعد نیای اه و ناله کنی مثل بقیه،که تقصیر شماست،حالا که دلت میخواد کمک بگیری بگیر البته من نمیدونستم اندازه پول دکتر بهداری هم نداری،همین دکتر نری،و نی نی سایتی ها برات طبابت کنن بهتره

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اینجا من و امثال من حضوری هم نمیتونیم  نظر بدیم چه برسه از پشت گوشی اینو گفتم که بعد نیای اه و ...

فکر نکنم از تو بدتر وجود داشته باشه امثال تو فقط خودتی 

یجوری میگی بیام اه و ناله کنم انگار خودتو مسئول و مقصر اه و ناله نی نی سایتیا میدونی؟خیلی درگیر این سایت شدی بهتره به مغزت استراحت بدی خیلی داغ کردی

اوضاع مالی من به تو ربطی نداره ک میگی داری یا نداری 

به تو چه فضولی مگه من تو تاپیک خواستم کسی درباره اوضاع مالیم اظهار نظر کنه؟

اتفاقا خیلی از نی نی سایتیا طباطتشون بهتر از دکتراست 

تویی ک پوزخند میزنی به طباطبتشون بهتره گورتو گم کنی ازین سایت 

کلا بداخلاق و بدجنسی بوی تعفن این اخلاقت دنیا رو برمیداره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گلم منم پارسال همین وقت دقیقا مثل تو شدم وا منم واقعا دستم خالی بود نتونستم جراحی‌ کنم  ب من گفت غده ی عفونی ولی من مام استفاده نمیکنم ولی من براش مرهم سیاه گذاشتم و وقتی باد کرد با سوزن سوراخ سوراخش کردم و عفوتشو خالی کردم با یبار خوب نمیشه شاید 2 هفته طول بکشه و درد شدیدی داره 

دیگم ریپلی نکن حوصلتو ندارم حالمو بهم میزنی

همچنین،باور کن عاشق چشم و ابروت نیستم،رفتم بیرون بعد میبینم دوتا دوتا ریپلای کردی

کسی از وضع مالیت نپرسید خودت گفتی

و این که معلومه کی داغ کرده با این وضع اخلاقت،این که به من گفتی گورتو گم کن،در واقع برای خودت مناسبه،حالا خوبه ادعای شعور داری

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
همچنین،باور کن عاشق چشم و ابروت نیستم،رفتم بیرون بعد میبینم دوتا دوتا ریپلای کردی کسی از وضع مالیت ...

من همه تلاشمو میکنم تا پیاماتو نبینم مهم نیست من چندبار ریپ بزنم مهم اینکه تو رو نبینم و اگر خدا بخواد بری از تاپیک بیرون 

با هرکیم مثل خودش رفتار میکنم جوابی ک در شأنت هست رو گرفتی 

تو همیشه همینجوری بودی از چندماه قبل  ک خواننده بودم مثل علف هرز با اخلاق خیلی بدت پیدات میشد 

مجازی قابلیت این رو داشت ک شخصیت واقعیتو پنهان کنی و یکم بهتر بنظر بیای اینجا 

ولی انگار بی شخصیت  تر ازین حرفایی .... متاسفم 

بای

من همه تلاشمو میکنم تا پیاماتو نبینم مهم نیست من چندبار ریپ بزنم مهم اینکه تو رو نبینم و اگر خدا بخو ...

لازم نیست تلاش کنی،فقط ریپ نکنی کافیه،من میرم باز میبینم اعلان دارم تو ریپ زدی،خوبه جواب خودتو دادی،اون جوابی که قبلا گرفتی و باعث این همه کینه شده حتما مناسب شانت بوده دیگه،امیدوارم این بای واقعی باشه دیگه اعلان نبینم چون با این که علف هرز رو به بقیه نسبت میدی مناسب خودته