2777
2789
عنوان

عکس عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 77 پست
من بله برونم این همه خرج کردم یه فیلمبردار نیاوردم خیلی پشیمونم عکسم هر کی گرفته افتضاح از آرایشمم ر ...

همون دیگه ارایشگرا گند زدن

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عکس کجاست

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
همون دیگه ارایشگرا گند زدن

هم اون هم از فامیل خودم یا فامیلای همسرم گرفتن بلد نبودن زاویه عکسو افتضاح گرفتن 

اما ارایشگررو نمیبخشم خیلی بد آرایشم کرد  

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
هم اون هم از فامیل خودم یا فامیلای همسرم گرفتن بلد نبودن زاویه عکسو افتضاح گرفتن  اما ارایشگرر ...

🤣انشالله جبران میکنید ی روز باهم برید اتلیه عکس بندارید

هم اون هم از فامیل خودم یا فامیلای همسرم گرفتن بلد نبودن زاویه عکسو افتضاح گرفتن  اما ارایشگرر ...

برات مهم نباشه منم تو عقدم راضی نبودم 

ولی در کل سلیقه ها متفاوت مثلا از بعضی ارایشا خوشت میاد دیگران میگن ن خوب نشدی فقط به خودت فکرکن که خوش بگذورونی

میشه لایکم نکنی؟

اکر میذاری وایسم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
🤣انشالله جبران میکنید ی روز باهم برید اتلیه عکس بندارید

برای عقدم خوب بود   خوشگل شدم چون آرایشگاه میدونستم کجابرم برا بله برون چون کسی نبود بیاد دنبالم رفتم نزدیک خونمون گند زد به قیافم!!!  

باورت میشه به همسرم میگم برم آرایشگاه با لباس نامزدیمون دوباره عکس بگیریم میگه کلی خرج دیگه داریم نه فعلا پس کی   میگم چاق میشم لباسم بهم نمیخوره گوش نمیده  

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
برای عقدم خوب بود   خوشگل شدم چون آرایشگاه میدونستم کجابرم برا بله برون چون کسی نبود بیاد دنب ...

چرا چاق بشی

بزار هروقت اوضاع اوکی بود