2777
2789

من یه سال بود ک پولمو خرج نت میکردم و اینستا و یوتوب میچرخیدم و پستای فعالان مجازی رو نگاه میکردم و خودمو سرگرم میکردم 

بعد دیدم چقدر وقت و پول مو هدر دادم برای دیدن شون ک اکثرشون مفید هم نبودن ک لااقل یه چیزی یاد بگیری البته من مثلا مدل لباس شون و میکاپ و بعضی چیزشون رو دوست داشتم ببینم به خودم اومدم دیدم بهتره اینکارو ترک کنم کل شبانه روز فقط وقتم میرفت رو این چرت و پرتا برا همین رفتم کلاس هنری و برای خودم کسب کار راه انداختم 😍😍😍

پول و وقتمم هدر نرفت 

در ضمن اینکه اونا از بازدید من به درامد میرسیدن و این اینفوئنسر ها کارشون اینه برای همین وقت میزارن براش ولی من چی؟من برعکس پولمو هدر نت میدادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیم خوب حالا بازم بعضیاشون مثل آشپزی خوبه یه چیزی یاد میگیری این دنبال کننده های بلاگرای روزمرگی رو نمیتونم درک کنم🫤😕

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

خیلیم خوب حالا بازم بعضیاشون مثل آشپزی خوبه یه چیزی یاد میگیری این دنبال کننده های بلاگرای روزمرگی ر ...

اونا نبودن بیشتر اینفوئنسر بودن ولی خب بازم سود برا خودشون بود دنبال کردن شون نه برا من

انقدر درگیر بودم که اینستام پاک کردم الان ۵سال که ندارم 

یوتیوب هم وقتی میرم که کار داشته باشم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

میخوام برم ولی همش میترسم یاد نگیرم همه ی پارچه هاروخراب کنم😥

اتفاقا تو خیاطی هیچوقت خراب نمیشه فقط مدلش عوض میشه 

بعدم خرابم شد فدا سرت 

ترس رو بزار کنار منم خیلی میترسیدم ولی اونجوریام سخت نیست

انقدر درگیر بودم که اینستام پاک کردم الان ۵سال که ندارم  یوتیوب هم وقتی میرم که کار داشته باشم

افرین خیلیم خوب 

بنظرم هر جقدر دور تر باشی بهتر ب زندگیت میرسی