2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی از کجا میفهمین  من گوشی شوهرمو چک میکنم وقتی خوابه ولی چیزی پیدا نمیکنم  خیلیم مار ...

کنجکاو نشو شوهر منم گوشیش نوکیا ساده اس بخواد بکنه میکنه نکنه نمیکنه 

از کجا فهمیدی؟؟ در چه حد بوده؟؟

یه مشتری داشت که خ راب بود پدرم متوجه شده بود به زنه کسیله مسیله زیاد میبره میوه و خوراکی برنج و ..... بعد امار گرفته تعقیب اینا کردن متوجه سده پدرم بعد به همسرم گفته بزار کنار فلان حدودا ۳ ماه پیش شوهرم گفته باشه  و غیره که مثل اینکه نذاشته کنار بابامم به من گفته 

اره بعدش چیکار کردی من سر در گمم  

ممنم مثل خودت بودم نمی‌دونستم باید چیکار کنم اولش یه خورده گریه کردم دعواش کردم 

گفت ببخشید پشیمونم خریت کردم البته فقط در حد چت بود اس‌ام‌اسی بعدش یه خورده آروم شدم ولی یکی دو روز که گذشت با خودم گفتم اگه راحت بگذرم خیلی خوش به حالش می‌شه چون واقعاً هیچ وقت فکر نمی‌کردم همچین کاری رو بکنه

جایی واسه رفتن نداشتم پدرو نادرم هر دو فوت شدن.. ولی وانمود کردم که میخوام برم.

نذاشت برم الکی تحریکم کرد که زیر ک**و..ن   کدوم زن داداش می‌خوای بشی بمون خونه خودت زندگیتو بکن از این فکرا بیا بیرون من یه بار اشتباه کردم دیگه تکرار نمیشه این حرفا منم قبول کردم چون فقط در حد پیام بوده حقیقتش یه خورده برام راحت‌تره پذیرفتنش شاید اگه احساس می‌کردم جنسیم با هم بودن کلاً نمی‌تونستم تحمل کنم نمی‌دونم واقعاً شرایط سختیه البته منم بچه دارما ولی بهش گفتم م بچمم نمی‌برم که فکر نکنه بچه نقطه ضعفمه من بگم می‌برم اون بگه نمیدم شما هم اگه خواستی تهدید کنی بچه‌مو نمی‌برم از تو چه خیری دیدم که از اون ببینم نذار فکر کنه نقطه ضعفته

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چطوری پرینت بگیرم ؟ منم 

نمیدونم عزیزم .من خودم نگرفتم فامیلاش گرفتن پرینت.مدرک دارم ولی با این حال میزنه زیرش 

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
رفتارش که جدیدا کلا خودشو ادم عاشق پیشه تر نشون میداد حتی تولدم گرفت برام بعد از نظر مالی به من من ا ...

خدا ازش نگذره حالا میخای چیکار کنی؟

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
2790
2778
2791
2779
2792