2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 24 پست
اره دقیقا همینه،بعدشم اعصابم خورد میشه از اینکه شوهرمو زجر میدم و سر اون بیچاره خالی میکنم صب اشکش ...

دقیقا پس خود منی

عزیزم سعی کن دیگه اصلا به خونوادش فکر نکنی حیف زندگیت

اصلا و ابدا حرفا و رفتارهاشونو نه به شوهرت بگو نه برای خودت مهم باشه باهاشون ارتباطتت رو محدود کن مثلا ماهی یکبار و هربار دیدیشون عین یک خانوم بالغ و محترم رفتار کن

خدایا شکرت🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا پس خود منی عزیزم سعی کن دیگه اصلا به خونوادش فکر نکنی حیف زندگیت اصلا و ابدا حرفا و رفتارهاش ...

ببین الان دارن برای برادرشوهرم میرن خواستگاری و...از فکر اینکه با عروس بعدی هم مثل من برخورد میکنن دیوونه میشه

همیشه دلم یه خانواده شوهر گرم و بامحبت و بافرهنگ‌ میاس برخوردی که خانواده خودم با عرسمون دارن

کاربری سال ۹۶
ببین الان دارن برای برادرشوهرم میرن خواستگاری و...از فکر اینکه با عروس بعدی هم مثل من برخورد میکنن د ...

الان خوب داره جاری میاد ناخواسته آدم حساس میشه.هیچ وقت زندگیت با دیگران مقایسه نکن من کسی میشناسم که تو جمع مادرشوهرش یکسره قربون صدقه اش میره ولی پا دل و دلش بشینی  پوستش کنده

ببین الان دارن برای برادرشوهرم میرن خواستگاری و...از فکر اینکه با عروس بعدی هم مثل من برخورد میکنن د ...

خب نیستن دیگه اینجور که تو دوست داشتی ببین عزیزم یه روان‌شناس می‌گفت ما خانوما باید انتظارمون رو از خانواده همسرمون به صفر برسونیم توقع رفتار والا ازشون نداشته باشیم 

منم عین شما خانواده همسرم خیلی سرد و بی محبت هستن ولی در عوضش خونواده خودم انقدر به همسرم محبت میکنن احترام میذارن،همه مثله هم نیستن قرار هم نیست ما اونا تغییر بدیم دلخواه ما بشن وظیفه ما فقط یه احترامه و بس

خدایا شکرت🤍

سعی کن عاشق همسرت بشی تمام تلاشت کن از کنار هم بودن خوشحال باشید. آنقدر ذهنت مشغول این کار کن که دیگه اصلا جایی برای خانواده اش نمیمونه. رفت و آمد کم کن. همه مشکل مادی دارند این دلیل طلاق نمیشه.