2777
2789
من دیشب گرفتم میانگین ماهانه حسابت بالای ۳/ میلیون باشع ک تو بهض بلو کلاب تیک بخوره بعد سه ماه ده ...

مگه سودش بیست در صد نیست چجوری بیست تومن باید پس بدی این میشه ۵۰ درصد ک اشتباه میکنی شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیشب گرفتم میانگین ماهانه حسابت بالای ۳/ میلیون باشع ک تو بهض بلو کلاب تیک بخوره بعد سه ماه ده ...

ی چیزی گفتی نشد  یعنی تو شیش ما ۱۰ملیون سود میگره خودت خودت  نمیگره   خخخخخخخخخخخخخ

ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است

سلام دوستان من الان دو ساله دارم از این کارت استفاده میکنم کلا کارت های دیگه رو گذاشتم کنار 

کار باهاش خیلی خیلی راحته تا سقف 200میلیون بدون رمز پویا یا حتیcvvمیتونین انتقال بدین کارتش هم تو دستگاه پوز کارمیکنه هم تو عابربانک مثل بقیه کارتاس ولی کاراییش خیلی بیشتره

با دعوت هر نفر 30 هزار بحسابتون واریز میشه کد معرف من MXZIRI

سلام دوستان گل 

من چنساله ازین کارت استفاده میکنم 

از لحاظ برداشت وامم خیلی عالیه من چنبار برداشتم 

بدون ضامن و هیچی تو خونه با ی کلیک وام میاد ب حسابت و ماهانه خودش خودکار برمیدارع دیگ چی بهتر از این

درصد وام هم بسته ب گردش حساب خودتون داره 

شما میتونید از بازار این برنامه رو دانلود کنید و بعد از تکمیل اطلاعات ازتون کد معرفی کننده میخاد این کدرو بزنید ک هم بهتون امتیاز بده هم 60 ت اعتبار من خودم این مدلی نصب کردم MXTSNQ کپی کنید و حتما حروف بزرگ

عزیزم میتونی دقیق توضیح بدی ،چه جوری باید این کارت و بگیریم،من اصلا نمیدونم بلو بانک چیه

سلام عزیزم برو بلو بانک دانلو کن نصب کن شماره خودتو و کد دعوت اینو بزن OJPJPQ هدیه میاد 30هزارتومن مشخصات کارت ملی تو بفرست درخواست کارت بزن ده روز تا یک هفته میرسه دستت همون روز داخلش 4 میلیون تومن بزن بزار بمونه بعد سه ماه ده میلیون بهت وام میدهتا 40میلیون  به همین راحتی من گرفتم ویپادم نصب کن اون همون روز بدون اینکه کارتت پول داشتع باشه یک میلیون میتونی همون روز برداشت کنی تا 35میلیون

سلام عزیزم برو بلو بانک دانلو کن نصب کن شماره خودتو و کد دعوت اینو بزن OJPJPQ هدیه میاد 30هزارتومن م ...

دوستایی قشنگم کد معرف منو بزنید هدیه بگیرین OJPJPQشماهم باز کد تونو به تموم خانواد فامیل بفرستین 30هزار هدیه بگیرین