2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا روشکر خوب شد .با هومیوپاتی .نباید بهش سخت بگیری وبزنیش

سلام عزیزم پسرتون چند وقت درگیر تیک بود و چند وقت طول کشید با دارو هومیاپاتی خوب بشه؟

تیک هاش چی بود شدید بود؟!

چند سالشه؟!

ببین حتما ببرش پیش روانشناس نذار بدتر شه خواهرشوهرمو هرکاری کردیم بچه رو نبرد روانشناسامروزم حرفش بو ...

اگر مشهد هستین روانشناس خوب معرفی کنم

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .

سلام عزیزم پسرتون چند وقت درگیر تیک بود و چند وقت طول کشید با دارو هومیاپاتی خوب بشه؟تیک هاش چی بود ...

آره خیلی شدید بود حدود ۱ سال بهش دارو دادم .از کاراته هم آوردمش بیرون .از ضربه کاراته میترسید الان میره والیبال

آره خیلی شدید بود حدود ۱ سال بهش دارو دادم .از کاراته هم آوردمش بیرون .از ضربه کاراته میترسید الان م ...

خداروشکر ک خوب شد یه سال فقط دارو هومیاپاتی دادین؟! الان چند سالشه؟اسم دکترش چی بود

دارو ها حالش رو بدتر نکرد اوایلش؟!

چقد تلخب شوهرت اینا بگو حتما ببرنمن بچه م داشت، با دکتر بهتر شده و کسی متوجه نمیشه

سلام دوست عزیز خوبید شما تیک پسرتون بهتر شده؟چند سالشه الان ؟خواستم بپرسم به مرور زمان بهتر میشن؟زمستون تموم بشه شدتش کم میشه؟

سلام دوست عزیز خوبید شما تیک پسرتون بهتر شده؟چند سالشه الان ؟خواستم بپرسم به مرور زمان بهتر میشن؟زمس ...

سلام

خوبین

من روزهای سختی گذراندم

الان خداروشکر حدود ۹۰ درصد بهتر شده

جزعی داره

ده سالشه

رفتار والدین بسیار روی تیک فرزند اثر داره

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

سلامخوبینمن روزهای سختی گذراندمالان خداروشکر حدود ۹۰ درصد بهتر شدهجزعی دارهده سالشهرفتار والدین بسیا ...

الهی شکر ک بهتره انشاالله تنش سلامت باشه و عاقبت بخیر

من به مرز دیونگی رسیدم الان سه ماهه اینجوری شده تیک های مختلف

خودم دنبال دکتر اعصابم انقدر غصه خوردم نابود شدم

من واقعا نمیدونم چجوری وقتی جلو چشمت بچت اینجور ببینی میتونی آروم باشی😭

من نمیخام بهش دارو بدم به نظرتون خودش به مرور بهتر میشه؟

دکتری میشناسید ک خودم برای اعصابم بهش مراجعه کن

الهی شکر ک بهتره انشاالله تنش سلامت باشه و عاقبت بخیرمن به مرز دیونگی رسیدم الان سه ماهه اینجوری شده ...

من دارو فقط ۶ ماه دادم بهش

بهتر نشد با دارو

کلا دکترها میگن دارو نداره

فقط یه دارو هست ک موضعی برا یکی دو هفته نکنه کنترل کنه بعد میاد دوباره

فوروارد م کن دوباره بهت پیام میدم

الان دستم بنده

فعلا فقط اینو بدون ک همانجور ک تو خدایی داری، بچه ت هم همون خدا رو داره و مواظب شه.. ..پس ب خدا بسپارش

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

خداروشکر ک خوب شد یه سال فقط دارو هومیاپاتی دادین؟! الان چند سالشه؟اسم دکترش چی بوددارو ها حالش رو ب ...

حالش بدتر نشد چون تیکش زیاد بود .آخرا روزی که دارو میدادم یک کم شدید تر میشد روزای بعد خوب میشد .آره فقط هومیوپاتی دادم هیچ چیز دیگه ندادم .ما سمنانیم اسم دکترش دکتر فاطمی مهر بود که ارسال دارو هم داره به کل کشور .