2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 32 پست
وا پس پولارو میخواد ببره سر قبر عمش

حتما میخواد ببره دیگه. کلا اینا خانوادگی خسیسن  من تعجب می‌کنم مثلا خواهرش یه دو طبقه یه جا دارن. یه سه طبقه یع جای دیگه بعد لباس تن بچه اش سر جمع ۵۰ هزار تومن نیست. ۵ ساله من تو خونشونم  یه مانتو تنشه

اخ اخ بابای من💔😑 ۶ میلیارد تو حسابش بود میدونستم ام هست گفتم بریم یه ساندویچ بخوریم قبول نکرد اف ...

ادم خسیس اصلا درست بشو نیست. منم خانواده خودم پولدار نبودن اما همیشه خوب خرج میکردیم. پدر مادرم کارمند بودن همیشه سعی میکردیم چیزی ب دلمون نمونه. چیز خوب بخرین جنس خوب بخریم. این حتی واسه کیسه فریزر و کیسه زباله هم میگرده ارزون ترینش  بخره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاری نمیشه کرد بدتر هم میشه من ۱۵ ساله دارم با همچین آدمی زندگی میکنم روز به روز بدتر شد الان پول خو ...

باورت نمیشه اوایل ازدواجمون میخ استم برم تولد دختر خواهرش، گفت پول ندارم کادو ببری. مجبور شدم خودم یه کارت هدیه پیشم بود کلا موجودی ۶۵ تومن بود رفت از مغاره اونو کشید یه ۳۵ گذاشت روش من رفتم تولد. من شاغل نیستم بخدا ک اگه بودم، نون اینم نمیخوردم. 

ادم خسیس اصلا درست بشو نیست. منم خانواده خودم پولدار نبودن اما همیشه خوب خرج میکردیم. پدر مادرم کارم ...

وااای خانواده من ماهی ۳۰۰ ۴۰۰ یا بالاتر نمی دونم خودم درامدشونه😑

بابام ۴ ۵ ساله لباس نخریده لباسای من کوچیک میشن میپوشه کلی لباس مارک دار خیلی خوبم داره و براش میارن ولی زورش میاد بپوشه با اینکه مالشم هست

اصن یه چیز وحشتناکیه

اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه
بچه رو یاد بده بش بگه برام لباس بخر. .بچه دوست داره ؟ رابطش چطوره باهاش؟

اره بابا دوسش داره.منم دوس داره ب قول خودش جونش واسم در میره اما بحث پول ک میشه همیشه میگه ندارم. ۳۰ تومن یه جا میگیره ۳۰ و خورده ای هم یه جا دیگه. ولی یه تخت ۳ ساله میخواد برا بچه بخره و نمیخره میگه ماه بد این ماه نمیشه. 

اخرش نفهمیدم چرا پولدارا خسیس ترن شوهر من تو خرید خورد و خوراک خسیس نیس برا پوشاک ولی چرا حیفش می ...

میدونی همشون خسیس نیستن یه عده ک از بچگی تو فشار و سختی بزرگ شدن بعد ک ب یه پولی میرسن نمیتونن خرج کنن. وقتی از بچگی خرج نکردی دیگه نمیتونی بکنی. اینا مادرشون هم همینطوره. لباس خوب میخره بعد ک میخواد بره بیرون با همون کهنه ها میره. دلش نمیاد بپوشه. شوهر من کفشش تیکه تیکه بود باهاش میرفت بیرون ک من همش میگفتم وای اگه کسی ببینه چی میشه

میدونی همشون خسیس نیستن یه عده ک از بچگی تو فشار و سختی بزرگ شدن بعد ک ب یه پولی میرسن نمیتونن خرج ک ...

شوهر من جوری نیس لباس پاره بپوشه. همیشه مرتب و نو هست. فقط براش مهم نیس یه شلوار رو چندسال بپوشه یا تکراری نباشه

خو نمیده اگه میداد ک غمی نداشتم. اصلا نخواستم ب خودم بده. حداقل واسه بچش بخره. تا یه لباسی یا وسیله ...

ببخشید اینجوری میگم ولی اگر درست بشو نیست و با مشاورا و این حرفا درست نمیشه مجبورییه جوری ازش بدزدی

یه جوری بردار از حسابش 

اینایی که الان خودت و بچه‌ات میخواید بعدا میمونه تو دلت

هرجوری می‌تونی بکن ازش

وااای خانواده من ماهی ۳۰۰ ۴۰۰ یا بالاتر نمی دونم خودم درامدشونه😑 بابام ۴ ۵ ساله لباس نخریده لباسای ...

تو کل دوران نامزدی و عقد ما یکبار رفتیم بیرون پیتزا خوردیم ک اونم یه جای داغون. بیرون میریم یه آبمیوه نمیگیره بده دست من. تو عمرش کافه نرفته کافی شاپ نرفته. اصلا اینا هیچ نخواستم حداقل مایحتاج زندگی رو فراهم کنه. تو خورد و خوراک خسیس نیست . می‌خره. اما تو بقیه چیرا خیلییییی.  وحشتناک. با این وضع ما هنوز ماشین نداریم. چون از نظرش ماشین سرمایه نیست  و لازم نداریم اصلا

ببخشید اینجوری میگم ولی اگر درست بشو نیست و با مشاورا و این حرفا درست نمیشه مجبورییه جوری ازش بدزدی ...

این حساب  هزار تومنشو هم داره. اصلا امکانش نیست. 

بعد جالبع وقتی بهش میگی خسیسی و اقتصادی چنان بهش برمیخوره ک انگار فحش ناموس دادیش و میگه چی کم گذاشتم. فقط چون مرغ و برج و گوشت می‌خره یعنی سنگ تموم میذاره بخیال خودش

اخرش نفهمیدم چرا پولدارا خسیس ترن شوهر من تو خرید خورد و خوراک خسیس نیس برا پوشاک ولی چرا حیفش می ...

پولدارا خسیس نیستن

این خسیس ها هستن که با خساست شون پولدار میشن

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد

شوهر من جوری نیس لباس پاره بپوشه. همیشه مرتب و نو هست. فقط براش مهم نیس یه شلوار رو چندسال بپوشه یا ...

شوهر من اصلا قبول نداره فلان لباس دیگه رنگ و رو رفته شده‌ . یه لباس رو انقد میپوشه ک جر بخوره بعد چند بار هم میدوزتش. تا جایی ک دیگه نشه بدوزیش. وای نمیدونم چی بگم دیگه انقد دلم پره ک آرزوی مرگ میکنم

تو کل دوران نامزدی و عقد ما یکبار رفتیم بیرون پیتزا خوردیم ک اونم یه جای داغون. بیرون میریم یه آبمیو ...

نه من بابام خیلی بهتره اینه ۳ تا ماشین خیلی خوب داره😂😂

اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه