2777
2789
یعنی ۳۱ بده؟

خیلیییییی ..دیگ زمان همه چی تموم شده ..ن حوصله اش مونده ن حسش .

خدایا تنها امیدم ب توعه خودتت کمکم کن .نزار بنده های خدا نشناست قلب و روح منو با حرفای و قضاوت های نا درستشون نابود کنن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر من سن ازدواج زمانی که تو از نظر عقلی واقعا تا حدی کامل شده باشی که بتونی از پس سختی های زندگی تا حدی بر بیای و یک خانم مستقل هم باشی که تو زندگی دست جلوی شوهرت دراز نکنی و بخوای برای گرفتن یک مقدار پول منتشو بکشی به نظرم یک خانم اول باید مستقل شه بعد که مستقل شد دید از نظر بلوغ فکری هم تا حدی کامله تصمیم به ازدواج بگیره 

23..4 سالگی ازدواج کردم و به نظرم خیلی زود بود. سن مناسب حدود سی سالگیه. درست رو تموم کنی. کارت رو شروع کنی. کمی توی اجتماع باشی، با آدما مختلف معاشرت کنی، مطالعه کنی، خودت رو بشناسی و ببینی دقیقا چی میخوای. بعد ازدواج کنی. آمار طلاق توی چنین ازدواجهایی خیلی پایینتره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

از 21 به بالا

بلوغ عقلی کامل میشه و سن خیلی از هیجانات مربوط به نوجوانی گذشته، وارد اجتماع شده و بد و خوب هایی رو دیده و شنیده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
خب تا رسیدن به این مرحله موقعیت های خوب ازدواج رو از دست نمی ده؟

دقیقا 

مخصوصا الان پسرا ک دنبال دختر کم سنو سالن

💕🧚‍♀️                                               

به نظرم من سن و شرایط ازدواج تو دوران امروز خیلی فرق کرده. ما یه استادی داشتیم که میگفت سعی کنین تا ۳۰ سالگی مسیر زندگیتون رو چه از نظر ازدواج، چه شغل و چه بچه و جایگاه اجتماعی مشخص کرده باشین. 

اما این با واقعیت جامعه امروز ما تو ایرات هماهنگ نیست و همین باعث استرس خیلی از مجردا میشه. همش فک میکنن که وای تا ۳۰ سالگی باید ازدواج میکردم، بچه میاوردم و غیره

دیگه امروزه نه ازدواج سن داره، نه بچه دار شدن و نه شاغل شدن. چقدر هر روز خانونای نزدیک چهل سال رو میبینم و میشنوم که تازه بچه دار شدن، یا بعد از ۴۰ سالگی تازه لستخدام شدن. بنابراین دیگه نسخه ها و حرفای دیروز برای امروز جامعه ما منسوخ شده.

کلا به نظر من تا ۳۵ سالگی اگر دختری قصد بچه دار شدن داره بهتره ازدواج کنه. و تا اون سن اگه ازدواج براش اتفاق نیفتاد رو ابعاد دیگه زندگیش کاملا سوار شده باشه.

اگرم نمیخواد بچه بیاره دیگه تا هر سنی مجازه ازدواج کنه. ولی ازدواج زیر ۲۵ سالگیو توصیه نمیکنم.

خب تا رسیدن به این مرحله موقعیت های خوب ازدواج رو از دست نمی ده؟

این نظر  شخصیه منه 

من با اینکه سنم کمه و نباید به این جور چیزا فکر کنم اما آنقدر نسبت به مردای این دور و زمونه بی اعتماد هستم که اول تا جایی که بتونم تلاش می‌کنم اول مستقل بشم که اگه بعد تو زندگی رفتم نه شوهر و نه خانواده ی شوهر نتونن برای من زبون داشته باشن و اونقدری اعتماد به نفس داشته باشم که اگه طرف مقابلم خواست من و ترک کنه راضی بشم

من آدم شکاکی هستم و این مشکل بدیه برام همین الانش دارم فکر میکنم اگه یکروز ازدواج کردم طرف بهم خیانت کنه چی ؟ 

پس باید مستقل و قوی باشم که اگه همچین اتفاقی هم افتاد راحت طلاق بگیرم ازش و اگر بچه داشته باشم بتونم خرج بچه هامو بدم و به اون مرد نیازی نداشته باشم برای همین اول به مستقل شدن فکر میکنم 

دقیقا  مخصوصا الان پسرا ک دنبال دختر کم سنو سالن

اون پسری که دنبال دختر کم سن (زیر 18، 19 سال) هست مشخصه موقعیت خوبی نیست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی