2777
2789

احترام...داشتن گوش شنوا واسه هم...صداقت...پایه بودن

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پایه باشنو میشه بیشتر توصیح بدی

ببین همسر من قلیون میکشید و من بدم میومد 

خیلی قلیون میکشید زمان مجردیش با رفیقا و اینجور چیزا تا اینکه پایه اش شدم 

گفتم با هم بکشیم هر چقد ک خودمم معتاد قلیون شدم😂😐

اما خب این‌کارم باعث شد با رفیقاش نکشه 

خیلی کم کنه قلیون کشیدنشو 

پشتش بودم ت هر شرایطی گفتم بی پولی فدا سرت مرد هم بی پول میشه هستم کارت تا کم نیاری و شرمنده نشی

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

شاید این به دردتون بخورهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/12255988/زندگی-مشترک-چه-چیزی-رو-راجب-مردا-بهتون-یاد-داد

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
[QUOTE=314786076]نبات تو واژن [/QUOTEواقعا تاثیر داره 

نه بابا 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

درک متقابل وتشویق وهمدردی

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است