2777
2789
عنوان

شوهرم ابرومو پیش همه بردش

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 39 پست

بگو ببخشیدا اگه خ داری برو طلاقم بده و مهریمو هم بده 

وگرنه برو بمیر چون من طلاق نمیگیرم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممال من روز عروسیم گف هیچ وقت یادم نمیره نمیبخشمش  جلومادر خواهر بچه های خواهرش دایش پسرخاله&n ...

بعدش کاری نکردی؟

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
سوال؟نکنه از اونایی که همش کنترل گری میکنن و شکاکن؟اگه ریگ توکفش،شوهرته که خوب حق داری ولی اگه از او ...

نه نه اصلاااا ببین من حتی صبح تا شب هم بیرون بمونه زنگ هم نمیزنم بهش در این حد آزاد گذاشتمش

ولی خب چند بار شاهد خیانتش بودم الانم همه میگه عیبی نداره تو باز برو زبونش بگیر بیارش خونه درصورتی ک دیشبم زنگ زدم بهش ولی باز گفت فقط طلاق

نه نه اصلاااا ببین من حتی صبح تا شب هم بیرون بمونه زنگ هم نمیزنم بهش در این حد آزاد گذاشتمش ولی خب ...

خانوادت برای طلاق حمایت میکنن؟

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡

خب تو چرا بری اونو بیرون کن، تو بشین خونت بچتو بزرگ کن.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
بعدش کاری نکردی؟

من قبلش ک خونه مامانم بودم کفش خاهرمومیخاستم بپوشم برم ارایشگاه خاهرم گف ن نمیدم خودم میخام فلان شوهرم گف مگه خودت کفش نداری نمیخادبگیری. همسایمون ک یه زنه فضوله و پسرخاله شوهرمم بود. گفتم توفضولی نکن. اونم بهش برخورد وقتی رفتیم خونه مامانش اون حرفوزذ

ن فقط توماشین اشک ریختم

نه نه اصلاااا ببین من حتی صبح تا شب هم بیرون بمونه زنگ هم نمیزنم بهش در این حد آزاد گذاشتمش ولی خب ...

پس ریگ توکفششه که اینجور دست پیشو گرفته 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟