ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
استاتر عزیز فقط یه چی میگم به این فکر کن که این نامزد روانیت یه بار که حسابی عصبی شد و زدت خدانکرده دیگه از دنیا رفتی یعنی تو این حوادث نمیبینی واقعا که چقدر مردایی هستن که زناشونو تو دعواها خفه میکنن یا میزنن میکشن یا ناقص میکنن؟؟شما واقعا عقلت پاره سنگ برداشته باجون وزندگی خودت میخوای بازی کنی..درصورتی که بعدها اونقدر ازاین کرده پشیمون میشی درحالی که ازش متنفر شدی ولی خودتو بدبخت کردی رفته...حالا تصمیم باخودته یا قیدشو بزن و یه مدت اذیت میشی چون عادت کردی بهش وطبیعیه اما بعدش نجات پیدا میکنی..من پدرم عصبی و دست بزن دار بود واقعا خیلی زندگی جهنمی رو تو خونه پدری تجربه کردم برای همین حرفمو جدی بگیر وگرنه دنیای توام بعدها عینه جهنم میشه
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
شما یه انسانی، چرا برای خودت ارزش قائل نیستی ؟ اصلا چرا باید بزنه؟!؟
واقعا متاسفم
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ممنونم ک با جون دل راهنماییم کردی نه عزیزم پشیمون شدم فوقش ۴ روز ناراحت باشم بهتر از یه عمر ناراحتیه
خواهش میکنم عزیزم چون واقعا نمیتونم بی تفاوت باشم به قول شاعر بنی آدم اعضای یکدیگرند که درآفرینش زیک گوهرند چون عضوی به دردآورد روزگار دگر عضوها رانماند قرار....امیدوارم خوشبخت بشی عزیزم و بهترین همسر که لایقت باشه نصیبت بشه..این مارغاشیه رو هم هر چه زودتراز سرت باز کن که بلای جونت میشه...درپناه خدا😘
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺