2777
2789
عنوان

نامزدم دست بزن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 40 پست

عزیزم یکم صبر داشته باش

مطمئنم یکی که لایق مهر و محبت توئه میاد باهم ازدواج میکنین

اونی که دوران نامزدی دست بزن داره ببین ازدواج چه بلایی سرت میاره

اینقدر خانما هستن که زیر کتک شوهرشون میمیرن

تو گوگل سرچ کن ببین

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استاتر عزیز فقط یه چی میگم به این فکر کن که این نامزد روانیت یه بار که حسابی عصبی شد و زدت خدانکرده دیگه از دنیا رفتی یعنی تو این حوادث نمیبینی واقعا که چقدر مردایی هستن که زناشونو تو دعواها خفه میکنن یا میزنن میکشن یا ناقص میکنن؟؟شما واقعا عقلت پاره سنگ برداشته باجون وزندگی خودت میخوای بازی کنی..درصورتی که بعدها اونقدر ازاین کرده پشیمون میشی درحالی که ازش متنفر شدی ولی خودتو بدبخت کردی رفته...حالا تصمیم باخودته یا قیدشو بزن و یه مدت اذیت میشی چون عادت کردی بهش وطبیعیه اما بعدش نجات پیدا میکنی..من پدرم عصبی و دست بزن دار بود واقعا خیلی زندگی جهنمی رو تو خونه پدری تجربه کردم برای همین حرفمو جدی بگیر وگرنه دنیای توام بعدها عینه جهنم میشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
استاتر عزیز فقط یه چی میگم به این فکر کن که این نامزد روانیت یه بار که حسابی عصبی شد و زدت خدانکرده ...

ممنونم ک با جون دل راهنماییم کردی نه عزیزم پشیمون شدم فوقش ۴ روز ناراحت باشم بهتر از یه عمر ناراحتیه

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
کاش من الان پیشت بودم اولین کتکو از من میخوردی حدقل دلم اروم شه🤨

پشیمون شدم ببخشید 😂😂😂

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

و بچه ها از همگیتون مچکرم ک خواهرانه نصیحتم کردین واقعا داشتم تصمیم بچه گانه میگرفتم 

چه دلیل قانع کننده ای ..... هرروز ک نمیزنه!!!!!

شما یه انسانی، چرا برای خودت ارزش قائل نیستی ؟ اصلا چرا باید بزنه؟!؟

واقعا متاسفم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
والابخدا نصف شبی اصاب نمیزارین ک 😁

😂😂🙈

ممنونم ک با جون دل راهنماییم کردی نه عزیزم پشیمون شدم فوقش ۴ روز ناراحت باشم بهتر از یه عمر ناراحتیه

خواهش میکنم عزیزم چون واقعا نمیتونم بی تفاوت باشم به قول شاعر بنی آدم اعضای یکدیگرند که درآفرینش زیک گوهرند چون عضوی به دردآورد روزگار دگر عضوها رانماند قرار....امیدوارم خوشبخت بشی عزیزم و بهترین همسر که لایقت باشه نصیبت بشه..این مارغاشیه رو هم هر چه زودتراز سرت باز کن که بلای جونت میشه...درپناه خدا😘

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺