2777
2789
عنوان

تو نگاه اول...

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 21 پست

جواب رو گذاشتی لایکم کن

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در اولین نگاه چه چیزی در تصویر بالا  توجه شمارا به خودش جلب کرد؟

_ستارگان

شما بسیار صادق هستید، به حدّی که کوچک‌ترین کار‌هایی که انجام داده اید را اعتراف می‌کنید.امّا باید توجه داشته باشید که صداقت بدون مهر و محبت، یک ظلم محسوب می‌شود.

-ماه

دیگران فکر می‌کنند شما رازی دارید و آن را با دیگران به اشتراک نمی‌گذارید و فردی مهربان به نظر می‌رسید و واقعا هم این طور هستید. امّا راز‌های زیادی را در دل خود نگه می‌دارید و این در ظاهر شما هم مشهود است.

_پرندگان

شما تمایل زیادی به اغراق کردن دارید. اگر می‌خواهید اعتماد دیگران را به خود جلب کنید باید نشان دهید که لیاقت این اعتماد را دارید و از شایعه پراکنی در خصوص دیگران دست بردارید.

_دختر

دیگران، شما را انسان قابل اعتمادی می‌دانند. امّا تنها زمانی که حوصله داشته باشید. چرا که شما عاشق تنهایی هستید

بنابراین، اگر دیگران، چیزی به شما نمی‌گویند به معنای این نیست که شما فرد غیر قابل اعتمادی هستید، بلکه به خاطر این است که فکر می‌کنند شما به دانستن آن اطلاعات علاقه‌ای ندارید.

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
همه رو با هم دیدم 

نه نگاه اول اونکه به چشمت اومد

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
من چیزی ندیدم

به دقت نگاه کن

اون پرنده سیاه تصویر سمت راست

نه هست 😆😆