2777
2789
عنوان

خانوما بیایین عکس یک سالگی دخترم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 61 پست
https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۱۰۲۱_۱۶۳۷۵۳_ca64.jpg

آخییی چقدر نازه عزیزم خدا حفظش کنه برات سریع براش اسفند بریز ازچشم بد به دوررر😙😙😙براش سوره ناس خوندم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزمممم چنگده قشنگههههه خدا حفظش کنه براتون ماشاالله 😍😍😍🥺🥺🥺❤️❤️

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

انشاالله خداعمرطولانی و باعزت نصیبش کنه و موفق و سلامت باشه و سایه شماهم تا120سال بالای سرش باشه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پسرک ما 🧿🧿

ای جان عزیزم خدا حفظش کنه♥♥

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
انشاالله خداعمرطولانی و باعزت نصیبش کنه و موفق و سلامت باشه و سایه شماهم تا120سال بالای سرش باشه

ممنون گل من انشالله😍

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
وییییی ماشاالله الهی خوشبختی شون ببینی 😍😍😘😘🤩🤩

ممنون گلم انشالله سلامت باشی مهربون♥

آخییی چقدر نازه عزیزم خدا حفظش کنه برات سریع براش اسفند بریز ازچشم بد به دوررر😙😙😙براش سوره ناس خو ...

ممنون مهربونم سلامت باشی😍

2790
2778
2791
2779
2792