2777
2789
عنوان

عشق یا پول

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دغدغه دیگم این با این میتونم تو رفاه باشم

باتجربه ای ک دارم گور بابای عشق فقط پول لیلی و مجنونم باشی بعد عروسی با دخالتای بیجای خانواده ی شوهرت عشقت میشه تنفر پس فقط پول 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
😂😐سنم پایینه الان حمله میکنند فقط آرامشتونو حفظ کنید16،17

فاصله سنیتونم تقریبا خوبه دیگه ۷سال بنظرم عادی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

صد در صد پول 

عاشق باشی پول نباشه سختی بکشی متنفر میشی ولی پول باشه رفاه داری آسایش داری لحظه های قشنگ میسازی عشق به وجود میاد

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عشق خوب در حدی باشه که به دلت بشینه نه اینکه بدت بیاد از طرف

اگه بدت بیاد حست عوض نمیشه تا آخر 

ولی پووول هم خیلی مهمه 

عشق بدون پول نابود نیشه

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

ببین یه‌جمله میگم من ۳۹ سالمه تجربه دارم 

اگه از خواستگاری از قیافه اش بدت‌نمیاد میتونی از چهره اش به مرور خوشت بیاد

و عادی بشه

ولی اگه چندشت میاد و اصلا خوشت نمیاد هیچ وقت خوشت نخواهد آمد با خودت فکر کن ببین بدت میاد ازش؟؟