2777
2789
عنوان

خارش واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 30 پست
تا چند وقت؟ 

تا وقتی قرصش تموم شه دیگه 

یه برگ بگیر

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا پماد نزنم؟  آخه واقعا نمیتونم دو روزه اومدم خوابگاه هیچ جا نمیشناسم

ببین شاید اون پمادی که تو می‌زنی اصلاً برامون قارچی که تو گرفتی مناسب نباشه من این اشتباهو یه بار انجام دادم تو انجام نده با اینکه طول درمان من می‌تونست ۷ روزه تموم بشه با اون درمان‌های خود سریع که کردم و یه هفته دکتر نرفتم و تعویق انداختم درمان من یک ماه و خورده‌ای طول کشید و تا نزدیک دهانه رحمم قارچ گرفتم برای همین دارم میگم خودت خودسر هیچ کاری نکن و حتماً امروز یا فردا برو نزدیک‌ترین درمانگاه و خودتو به یه مامانشون بده نمی‌خواد حتماً بری پیش پزشک متخصص و توی مطب مامان معاینت می‌کنه و بهت اون چیزی که لازمه رو میده شاید اصلاً دارو نخواد بهت بده بگه با خشک کردن اوکی میشه یکی دو روزه ولی کلیات اون چیزی که گفتمو رعایت بکنی خیلی خیلی بهتر میشی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

وقت دارین باشگاه برین اما دکتر نه 😐

اصلا نیاز نبود بگینا

اگر قارچه واقعا خوب داروهاش

قرض فلوکونازول هستش با پماد کلوتریمازول و قرص میترونیدازول ومن بازها دکتر رفتم و فقط همیناست داروهاش

درضمن ماست پروبیوتیک عالیه

دوسال بود شدید درگیر بودم هر کاری بگین کردم پیش متخصص رفتم دارو میداد بی نتیجه تا اینکه توسایت مطرح شد چند نفر گفتن پماد ان ان بزنی خوب میشی اینقدر ناامید بودم ولی گفتم امتحان کنم زدم دو روز اول کمی اذیت شدم بعد چند روز کامل خوب شدم هنوزم باورم نمیشه که باهمون پماد خوب شدم

روزی دوبار زدم کاملن خوب شدم

البته من خارش خارجی داشتم ولی واقعن داشتم عذاب میکشیدم