2777
2789
عنوان

شوهرم میگ‌بچه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 54 پست
اگه دور از اطراف نوزاد هست از مادرش بخواه نصف روز با وجود همسرت بیاد خونه تون ببین این نوزاد جوری اذ ...

بابا دیدههعه😂😂😂

بچه خواهر خودشو با این وجود دلش بچه میخواد

کاربری بدبخت باز افتاد دست سه نفررر😉🩵
خوب هرچقدرم ساکت باشی بالاخره شوهرته ها باید بگی دیگه،من الان فقط فکر عشق و حالم سریال دیدن کتاب خون ...

خوشبحالت بخدا😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی منو هنسرم هنو کوچیکم بنظرم همسرم دندون پزشک هستن

درست تموم شد به بچه فکر کن ، چون شرایطش ثبات داره و به بلوغ روانی رسیده بچه میخاد ولی بزار توهم تو زمینه کاری به ی جا برسی بعد، زیر بار نرو فعلا

موفق باشید عزیزم 😍  اسی جان من اگه جات بودم  پزشک بودم اصلا محل سگی به هیچ پسر نمی‌دادم ...

قررربدنت حشگلم🥺😍

مخمووو زد بخدااا منم شوهری نبودمممم😂😂😂😂

ن بابا پزشکیم ادنقدر ک میگن بازارش داغ نیس

درست تموم شد به بچه فکر کن ، چون شرایطش ثبات داره و به بلوغ روانی رسیده بچه میخاد ولی بزار توهم تو ز ...

نمیفهممش واقعا

داره میبینه ک من بچم

چه جوری آشنا شدین ؟؟

بین دانسکده دندون و پزشکی ی سالن هست تو اون سال منو دیدید امارمو گرفت دیگ ول کن نبود😂

اول با رفیقام قطع ارتباط کردم بعدن زنش سدم😂😍

ولی منو هنسرم هنو کوچیکم بنظرم همسرم دندون پزشک هستن

اکانت خودت چیزی از پزشکی و دندون پزشکی ت نیست توی پست های قبلی ؟

این خانم ها با احترام همه وقت ارزشمندشون رو گذاشتن به شما جواب میدن چرا رویا فروشی می‌کنی ؟ شوهر دندون پزشک و خودم پزشک و بچه فوری بیارم و بابا مامان اجازه ندادن و 

با عرض پوزش لطفاً خودتون باشید 

توی بازی های  بچگی همیشه مادر بودم 😍 و من چقدر عاشقانه مادری میکردم برای عروسکهام🤌🫂 ای خدای بزرگ از این همه زیبایی عالم ، مثل خودم و داداشم یه دوقلوی خوشگل روزی من و همسرم کن لطفاً 🙏🌿😇 وای که چقدر قشنگه فکر کردن بهش خدا جونم مرسی که آرزوی همیشگی م رو برآورده می‌کنی 😍 ای خدای بزرگ شکرت برای نعمت بزرگی که به من و همسرم دادی بمونه به یادگار ۱۴۰۳٫۰۲٫۱۰ ساک کوچولو نی نی جان رو دیدم خدایا شکرت ، ❤️کوچک رویایی من مرسی که منو بابایی رو برای پدر و مادر بودنت انتخاب کردی همه زندگیم ۲۹ اردیبهشت برای اولین بار دیدمت با اون ضربان قشنگت 🧿🫂 عشق قشنگ من امروز دومین روز تابستان فهمیدم که قراره عاشقانه هام با دخترم باشه 🌺زندگی مادر مرسی که منو مادر خودت انتخاب کردی ، ۸ مرداد کاملاً مطمئن شدم که تو نیکی منی 💗 خداتو  رو برام نگه داره عشقم 💗 امروز ۱۸ مرداد نیمه بارداری تموم شد و وارد ۲۰ هفته شدم 🌺خدایا شکرت 
بین دانسکده دندون و پزشکی ی سالن هست تو اون سال منو دیدید امارمو گرفت دیگ ول کن نبود😂 اول با رفیقا ...

دانشکده دندان و دانشکده پزشکی توی ایران دو تا ساختمان کاملآ جدا هستند 

توی بازی های  بچگی همیشه مادر بودم 😍 و من چقدر عاشقانه مادری میکردم برای عروسکهام🤌🫂 ای خدای بزرگ از این همه زیبایی عالم ، مثل خودم و داداشم یه دوقلوی خوشگل روزی من و همسرم کن لطفاً 🙏🌿😇 وای که چقدر قشنگه فکر کردن بهش خدا جونم مرسی که آرزوی همیشگی م رو برآورده می‌کنی 😍 ای خدای بزرگ شکرت برای نعمت بزرگی که به من و همسرم دادی بمونه به یادگار ۱۴۰۳٫۰۲٫۱۰ ساک کوچولو نی نی جان رو دیدم خدایا شکرت ، ❤️کوچک رویایی من مرسی که منو بابایی رو برای پدر و مادر بودنت انتخاب کردی همه زندگیم ۲۹ اردیبهشت برای اولین بار دیدمت با اون ضربان قشنگت 🧿🫂 عشق قشنگ من امروز دومین روز تابستان فهمیدم که قراره عاشقانه هام با دخترم باشه 🌺زندگی مادر مرسی که منو مادر خودت انتخاب کردی ، ۸ مرداد کاملاً مطمئن شدم که تو نیکی منی 💗 خداتو  رو برام نگه داره عشقم 💗 امروز ۱۸ مرداد نیمه بارداری تموم شد و وارد ۲۰ هفته شدم 🌺خدایا شکرت 
اکانت خودت چیزی از پزشکی و دندون پزشکی ت نیست توی پست های قبلی ؟ این خانم ها با احترام همه وقت ارزش ...

توی پست گفتم گلم ک اکانت چهار نفزه بوده!حتی توی امضام هم زده بودم 

چرا باید توی تاپبک بگم من پزشکم؟ توی جوابا بله هست برید بخونبد

تاپبک های دومی و سومی و اون اولیا هست توش خاطره گفتن برید بخونبد لطفا!

دوستامم ک تاپبک زدن بعضیاشون گفتن برید بخونید پیام هارو متوجه میشبد

کجاش رویا فروشیه دقیقا؟؟؟

دانشکده دندان و دانشکده پزشکی توی ایران دو تا ساختمان کاملآ جدا هستند 

دانسگاه شهید بهشتی فرق دارع!

میتونید بازدید کنید