2777
2789
عنوان

اذیت اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 29 پست
شاید خونه ای که فامیلتون توش زندگی میکنه خونه اونا هم بوده و هست که حرز امام جواد هم اثری نکرده.

نمیدونم اما خیلی اذیت میشه هیچی روش تاثیر نداره هرشب هرشب تو خواب ناله می‌کنه یا تو بیداری میبینه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخونه هر روز جن ها ی کافر نمیتونن آنجا باشن ناد علی

چند روز قبل دیده بود میگفته اومد وارد بدنم شد  اسم الله رو به زبون میاوردم چند بار خدارو صدا زدم از بدنم خارج شد اما دوباره میاد

چند روز قبل دیده بود میگفته اومد وارد بدنم شد  اسم الله رو به زبون میاوردم چند بار خدارو صدا زد ...

خب دیگه همون زمان که باهاش باشه بگه داعم قرآن بخو نه خصوصن 4قل بخونه با ناد علی حتما

لایک نکنین🚫اقاهستم 

اگه همیشه باهاشه.جدا نمیشه .با دعا فقط شرش رو کم میکنه .باید یجوری کنار بیان باهم .و کارایی که باعث لج کردن و عصبانیت میشه رو انجام نده...

اقا هستم...آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️
اگه همیشه باهاشه.جدا نمیشه .با دعا فقط شرش رو کم میکنه .باید یجوری کنار بیان باهم .و کارایی که باعث ...

یکی دیگه از فامیلامون هم داشت تنه‌اش نمیذاشت حتی یه ثانیه دعا گرفتن درست شد کلا رفت که رفت اما برای این بنده خدا نمیره

کسی که از اول باهاش باشه که نمیره .اگه همون اوایل بتونی کاری کنی .میشه .نه کسی ک سالها درگیره این جریانات باشه.فقط با دعا کم میشه ولی قطعی نمیره...هر دعا نویسی که ادعای برطرف کردن کامل رو داره دروغ میگه چون نمیشه..

اقا هستم...آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️
نمیدونم اما خیلی اذیت میشه هیچی روش تاثیر نداره هرشب هرشب تو خواب ناله می‌کنه یا تو بیداری میبینه

منه بدبختم همینم یه بی اعصاب روانی شدم ولی اذیتم نمیکنن 

درخاست مطلقا ممنوع