2821
2789
خوب وقتی کار و درآمد ندارید چطوری میخواین خرج یکنفر دیگه رو هم به عهده بگیرید

اونی که باید بلده چجور برسونه و آبرو میخرید

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرم که برو دنبال بازار شغلیت الان تو این زمونه پول و کار حرف اول میزنه کار پیدا کن کارت بگیره بعد ...

این حرفتان درسته منتها نمی‌توانست بابا بگه باش میرم ولی خودتو جمع کن

تو که میخوای بفرستیمون خونه بخت 😂😂😂

😂😂😂💔ن والا خونه بخت همیشه هم خوب نی الان خیلیا پشیمونن 

ایشالا هرچی صلاحه پیش بیاد عزیز خوشبخت شین همع😅

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
😂😂😂💔ن والا خونه بخت همیشه هم خوب نی الان خیلیا پشیمونن  ایشالا هرچی صلاحه پیش بیاد عزیز خو ...

از فکرش نمیام بیرون ولی خوب نمیشه هم

از فکرش نمیام بیرون ولی خوب نمیشه هم

کسیو دوسداری؟ پاپیش گذاشتیو ندادن؟ 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
این حرفتان درسته منتها نمی‌توانست بابا بگه باش میرم ولی خودتو جمع کن

داداش گلم خودتو بزار جای بابای دختر میتونی ریسک کنی رو زندگی بچت؟بدی دست کسی که نمیدونی ایندش چی میشه هنوز حتی تکلیفش با خودش معلوم نیس؟قشنگم هنوزم دیر نشده یه کار مناسب پیدا کن با دست پر برو خواستگاری

دور برت ببین نمونس خود ما منو همسرم یه ماه هایی تو قسط خونمون میمونیم واقعا سخته و سختی میکشیم تا اون ماه بگذرونیم نگاه کن دورتو‌ زندگی گذروندن سخت شده فقط پوله که جوابه فقط کاره که این سختی رو یکم راحت تر میکنه دست پر برو جلو حداقل در حد یه اجاره خونه و یه حقوق در ماه برو جلو

بنظرتون نمیشه حلش کرد؟نمیشدیک انرژی بدن؟

میشه ولی زمان بره و همت میطلبه شما نباید هنوز این مساله رو حل نکرده اصلا جایی خواستگاری برید 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

داداش گلم خودتو بزار جای بابای دختر میتونی ریسک کنی رو زندگی بچت؟بدی دست کسی که نمیدونی ایندش چی میش ...

به پیامبر خاتم اعتقاد دارید؟

دوست داشتم وقتی حمایت هیچ کس رو ندارم نمیگن بی کس و کاری بهم؟

🥲🥲ایشالا درست میشه

اگر ازسمت خانوادت حمایت نمیشی اول اونارو راضی کن بعد خانواده طرفو 

میشه ولی زمان بره و همت میطلبه شما نباید هنوز این مساله رو حل نکرده اصلا جایی خواستگاری برید 

دیگه بهش فکر نمیکنم، نهایتش پدرم  و اونایی که نیومده حرف بزنن یا برای رفع تکلیف اومدن در تمام مفاسدم شریک هستن

🥲🥲ایشالا درست میشه اگر ازسمت خانوادت حمایت نمیشی اول اونارو راضی کن بعد خانواده طرفو 

اون طرف که بله رو داد یکی دیگه رفت سر خونه و زندگیش اما من موندم و پدرم ‌‌ و مادرم وکسایی که خبر داشتن برای رفع تکلیف   گفتن و اونی که می‌گفت دارم میرم خواستگاری بابام حرفی نمی‌زند و مفاسدی که شاید انجام بدم

اون طرف که بله رو داد یکی دیگه رفت سر خونه و زندگیش اما من موندم و پدرم ‌‌ و مادرم وکسایی که خبر داش ...

چ بدددد 💔

اک خبرنداریم شاید قسمت هم نبودین 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز