بچه هات بهونه باباشون نمیگیرن کوچولو هستن منم خواستم جدا شم پسرم گفت جدا بشی کلا میرم نه پیش تو نه ب ...
چرا مگه میشه بهونه نگیره یکی شون ۳ ماهشه از اول که دنیا اومد ده روزش بود شوهرم افتاد زندان الانم منو خر کرد پول دادگاهشو ۴۵ ملیون دادم اومد بیرون سه روز نشده بود اومده بود در خونه رو رو من قفل کرد رفت پیش معشوقه اش منم دیگه بیرونش کردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چطور گذاشتی منم شوهرم خیانت میکنه ولی نمیتونم مچشو بگیرم
گوشیش سامسونگه کال ریکوردر نصب کردم رو گوشیش بعد مخفی کردم اون یکم خنگه تو این چیزا نتونست پیدا کنه بعد گوشیش دستم میومد همه رو میفرستادم برا خودم تو تلگرام ویساشد گوش میکردم .یکی هم میشه از همراه من یا ایرانسل من پرینت پیام و تماساشو بگیری منتها باید یه تایمی گوشیش دستت باشه که کد میاد برداری و اینا
بچه هات بهونه باباشون نمیگیرن کوچولو هستن منم خواستم جدا شم پسرم گفت جدا بشی کلا میرم نه پیش تو نه ب ...
یه بچه دیگه ام هم دوسال و نیمشه هر کی زنگ در خونه رو میزنه میگه اخ جون بابا اومد کوچیکه رو که اصلا ندیده کلا یه هفته ام ندیدتش چون زندان بود اومد بیرون هم دیگه رفته اما دختر بزرگمو میگه بده بهم خودم نگه میدارم میخواد ببره پیش خواهراش اونام از این بدتر گفتم نه ۷سالگی با منن بعد اون دولت بهت داد بگیر گاهی هم دخترم عروسک میاره میگه این مثلا بابامه چون بابای من مرده تو تلوزیون مردن رو فهمیده میگه مرده نمیاد به عروسکم میگم بابا