لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
من از یه تایپ خوشم میاد تو از یه تایپ دیگ من ممکنه نپسندم و انرژی منفی بدم بهت تو ممکنه پسندیده باشی ولی بخاطر من بی دلیل نظرت عوض بشه
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
هیچ دارویی بهتر از داشتن افکار شاد نیست🧠🩷گاهی اوقات بعضی چیزا رو نمیشه فراموش کرد ، ولی شده سنگ بزار رو قلبت برو رو فایت ذهنی ولی مغز خودت نجات بده وی آی پی معذرت همیشه برا خودت باشه نه برای بقیه ، مریضُ ، دکتر خودت باش مهم نیست نظر هر شخصی توی مجازی چی یا از طرف کی باشه...:) https://abzarek.ir/service-p/msg/1498570 ناشناسم... دلت گرفته بود...حالت بد بود ...حرفی سخنی داشتی... بدون یکی هس به حرفات گوش بده:)🌙✨🩷