2777
2789
عنوان

کسی وام ٦٠ تومنی مسکن گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 64 پست
من مجبورم .. باید وام بگیرم شوهرم خیلی ولخرجه اینجوری عمرا چیزی بدست بیاریم
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
نامزدمنم میخاست وام مسکن ثبتنام کنه نکرد میگفت واسه ۴۰ملیون ۸۰ملیون میخان پس بگیرن
هرموقعه حرفا وکارای مادرشوهر وخواهرشوهر اذیتتون کرد یاد حضرت فاطمه بیوفتیدکه چقددددر صبور و باگذشت بود....حرص اونارو ازهمسرتون درنیارید ..اون هیچ حقی درانتخاب نوع خانوادش نداشته ونداره....پس ازین ببعد خودخوری ممنوع...غیبت ممنوع چه تودلتون چه پیش کس دیگه....مطمعن باش هیچکس ازسنگ نیست....توهمیشه خوب باش...حتی اگرکسی آن لحظه خوبی تورانفهمد باگذشت زمان پی ب خوبی های تومیبرد...خداهم بالاسرشاهد..روزی فقط چندبار ذکر یافاطمه بگو ببین چطور ازدست هر کینه وکدورتی ارامش پیدامیکنی....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم مستاجر باشی و اسباب کشی و دنبال خونه خیلی راحت تره تا شرایط این وام.چی میشد آسون تر میگرفتن جونا برن تو خونه خودشون فقط میگن بچه بیارین
ماییم و تو ای جـان که جگـر گوشه ی مایی👪
بستگی به پولی که میزاری زمان وام دادن فرق داره.حداقلش ده ملیونه.که سه سال بعد وامو میدن.اگه بیشتر بزاری زودتر وامو بت میدن.
دنیاوطن مساز به غیر از وبال نیست/ناگه اجل درآیدو گوید مجال نیست
ما تازه گرفتیم ابتدا یه حساب باز میکنی به نام خودت بعد اوراق خریداری میکنی شاید بشه 9 میلیون شاید بشه 10 میلیون شاید 12 بستگی به بورس داره بعد چند روز که اوراق و خریدی میری برای تشکیل پرونده خود بانک میگه چیا لازم داری برای پرونده که همشو کامل میخواد و فروشنده باید تهیه کنه کامل مدارکتون که آماده شد با فروشنده میرید بانک و فروشنده یه امضا میکنه و شما میشینی یه سری پرونده هست پر میکنی یا 1 ضامن دولتی میخواد یا دوتا برای ما یکی خواست بعد بانک یه نامه میده ببری محضر ... محضر بهت وقت میده و اون روز چک و تحویل فروشنده میده و بهت سند میده برای 10 میلیون جعاله هم باید 1میلیون و پانصد بریزی به اون حسابی که باز کردی و 2 سال این تو اون حساب بلوکه میمونه بعدا میتونی برداشت کنی قسط جفتش رو هم میشه نزدیک 1300

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
رو سند خونه شصت ملیون میدن.مبتونید دوتا حساب وا کنید یکی خودتون یکی همسرتون.به خانم های خانه دار هم وام میدن.
دنیاوطن مساز به غیر از وبال نیست/ناگه اجل درآیدو گوید مجال نیست
اوراق چیه؟؟؟؟
هرموقعه حرفا وکارای مادرشوهر وخواهرشوهر اذیتتون کرد یاد حضرت فاطمه بیوفتیدکه چقددددر صبور و باگذشت بود....حرص اونارو ازهمسرتون درنیارید ..اون هیچ حقی درانتخاب نوع خانوادش نداشته ونداره....پس ازین ببعد خودخوری ممنوع...غیبت ممنوع چه تودلتون چه پیش کس دیگه....مطمعن باش هیچکس ازسنگ نیست....توهمیشه خوب باش...حتی اگرکسی آن لحظه خوبی تورانفهمد باگذشت زمان پی ب خوبی های تومیبرد...خداهم بالاسرشاهد..روزی فقط چندبار ذکر یافاطمه بگو ببین چطور ازدست هر کینه وکدورتی ارامش پیدامیکنی....
2790
2778
2791
2779
2792