2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چه ناراحتی بکنی چه نه چه دعوا راه بندازی چه نه اونا به همین رفتاراشون اداگه میدن پس حساسبت نشون ن ...

اره من ت ۱ سال فهمیدم ولی ب روی خودشون نمیارم از درون آتیش میگیرم فشارم میره بالا

عشق
اره من ت ۱ سال فهمیدم ولی ب روی خودشون نمیارم از درون آتیش میگیرم فشارم میره بالا

تو یه سالی من ۴ سال میدونم حق داری منم عین تو حالم بد میشد دندونام بهم قفل میشد ای خدا لعنتشون کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قضاوتگر خداست ن ما.. از این تاپیک ها نزن عیب بقیه رو پیش ملت بگی

وای خدا تو واقعا مریضی،بیماری دوست دارم یه چیزی بهت بگم ولی نمی‌خوام تعلیق بشم یکساعت عضو شدی چهارتا تاپیک چرت و پرت زدی چی می‌گی؟؟؟

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

قضاوتگر خداست ن ما.. از این تاپیک ها نزن عیب بقیه رو پیش ملت بگی

نظره دردل هس تجربه هس الان من ب اینجا نمیگفتم شاید میگرفتم دعوا میکردم تیکه مینداختم ولی ولی بعضی ها کمک میکنن از تجربه هاشون میگن آدم رد میکنه بیخیال میشه وگرنه قضاوت نمیکنم نمیاد از خونه پسر چیزی بدزده ک اومده وسایل میگیره میگم چرا در نزده شاید من لباس ندارم 

عشق
آخه چراغا روشن هس منتظر همسرمم صدا میزد میمود

ببین جاری منم خونشون همینطوره مادرشوهرم در میزنه نمیزاره بگن بفرما سرشو میندازه میره شاید زن و شوهر تو حال بدی بودن اشتباه از خودتونه یا از تو درو قفل کن یا در آپارتمانی بنداز که از اینور باز نشه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

میدونی چیه سعی کن همون جا که میبینیشون و همون جا که حرف میزنن فقط ببینی و یادت بیاد همچین ادمایی هستن با بازگو کردن حرف های اونا و فکر کردن بهشون اونارو تو ذهنت بزرگ میکنی و ازشون یه بت میسازی و به شوهرتگ اون پیزی که ننیدونه رو حالی نیکنی اصلا بهشون فکر نکن و نشنو حرفاشونو حتی اگه با شوهرتم حرف نیزنن نپرس که چی گفتن با نظر  فکر خودت پیش برو بذار شوهرتم رو تو حساب بره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40