2777
2789
عنوان

بارداری مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 54 پست
من ایست قلبی داشتم خرداد ماه  واقعا دلیل چیه  بخدا توکل کن بیخیال باش استرس سمه

شما هم داشتی؟ هزار فکر میکنم سنمم کم نیست و بچه دوممه... همش نگرانم باز باردار شم همین اتفاق بیفته 

پارازیت افکن و امواجه؟ هورمونه؟ کروناست؟ آخه دلیلش چیه؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من ۷ هفته سونو قلب دادم همه چیز عالی بود هفته ده افتادم لکه بینی تو ۸ هفته ایست قلبی کرده بود ب ...

واسه منم دقیقا همین اتفاق افتاد به شما دکتر چی گفت من هماتوم هم داشتم ولی کوچیک بود بمن یک خبر بد دادن

واسه منم دقیقا همین اتفاق افتاد به شما دکتر چی گفت من هماتوم هم داشتم ولی کوچیک بود بمن یک خبر بد دا ...

نه من هماتوم هم نداشتم دکتر هم هیچی نفهمیده چی بگم عزیزم

من هر کی و دیدم بچشو سقط کرده همه میگن بخاطر همین واکسنای کروناست

به منم میگن بخاطر همین واکسن ها هست ک باردارنمیشم بخدا خیلی افسرده شدم دیگه نمیدونم باید چیکارکنم 

حالا من ۷ هفته سونو قلب دادم همه چیز عالی بود هفته ده افتادم لکه بینی تو ۸ هفته ایست قلبی کرده بود ب ...

منم نفهمیدم چرا ایست قلبی کرده بعد کورتاژم گفتن جنین و بردن ازمایشگاه یه ماه بعد برم دنبال جواب ازمایش که ببینم دلیل ایست قلبی چی بود رفتم ولی هیچکس جوابی بهم نداد

منم بچه دوم ام هست  من واکسن سینوفارم زدم اونم سه بااااار

حالا من واکسن کرونا اصلا نزدم 

ولی همون هفته که قلبش ایستاد گرونا گرفتیم

اما سوال من اینه من زود حرکت بچه هام‌حس میکنم برای من بچه راست بود و جفت چپ.... قلب بچم بنظر خودم ۶ هفته و دو سه روز شروع کرد به زدن که من حسش کردم اما طرف جفت که چپ بود یه حس گز گز یا مور مور خفیف داشتم که فکر میکردم نکنه دوقلو هست و رفتم سونو قلب که خوب بود فکر کن ۷ هفته و ۴ روز همه چیز عالی ۸ هفته و ۳ روز ایست قلبی 

منم نفهمیدم چرا ایست قلبی کرده بعد کورتاژم گفتن جنین و بردن ازمایشگاه یه ماه بعد برم دنبال جواب ازما ...

اتفاقا من روز تعطیل این اتفاق برام افتاد فکر کن شب اربعین چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه تعطیلی و دکتر نبود پنجشنبه دفع شد ولی من بعد فهمیدم میشد ببریش آزمایش گفتم کاش زودتر فهمیده بودم

همین امروز دکتر بودم دکتره احمق برام سومو با آب نوشته هر چی میگم چرا میگه برای بررسی فیبرومت میگم من با همین بچه اولم باردار شدم بعدم فیبرومم راسته جفت این بچه چپ‌بوده همه چیز رو ول کرده یه سونو با آب برام نوشته اصلا به دلم نیست برم شما رفتین این سونو رو ؟