2777
2789
عنوان

اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا کیفیت بالایی داره حتما تازگی نرفتید الان چند ماهه که همه سرآشزهای رستوران محمد رفتند اونجا

دقیقا تازگی نرفتم. کدوم رستوران محمد همون ک توی درچه است؟ 

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
خب هزیزم هر شهری درجه یک و سه داره تو بلد نیسی کجا بری

آخه اون پیتزایی که تهران خوردمم همچین جای خاص و معروفی نبود 😐 یه کافه کوچیک بود تو شهرک اکباتان. برای همین از اصف تعجبم، از یه روغن سرخ کردنی هزاربار استفاده میکنن.

دقیقا تازگی نرفتم. کدوم رستوران محمد همون ک توی درچه است؟ 

اه عزیزم رستوران محمد تو درچه چقدر صدا کرد مثل شب نشین که فقط پول کلفت میگیرند بعد از بازسازیش همه اشپزهاشو گرفت خواجو شوهر متم توی محمد کار میکرد یتیکه بیکار بود اومد بیرون خودش ولی دوستاشو تو خواحو دید

آخه اون پیتزایی که تهران خوردمم همچین جای خاص و معروفی نبود 😐 یه کافه کوچیک بود تو شهرک اکباتان. بر ...

والا یه سوخاری توی ملک شهره یه باریکه جاست ولی انقدر معروف شده ادم متعحبه چقدر صف بستن 

حالا نرفته وسط شهر ویا دنگ و فنگ بده به معازه اش 

غنچه کیفیت نداره!  شما مال اصفهانید؟

من غذای غنچه را از همه شنیدم خوبه .اولین باره میشنوم کسی دوست نداره .

همه همکارام که اصفهانن دوست دارند(سلیقه شما لابد نیست)

بله اصفهانم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

والا یه سوخاری توی ملک شهره یه باریکه جاست ولی انقدر معروف شده ادم متعحبه چقدر صف بستن  حالا ن ...

آره دقیقا موافقم، توی اصف اون رستورانا و فست فودیایی که خیلی صدا کردن غذاهاشون زیاد جالب نیست، ولی اونایی که زیاد معروف نیستن و از مرکز دورترن  غذاهاشون خوبه. یه ساندویچ تو ملکشهر خوردم، نمیدونم داریوش بود اسمش یا کوروش ولی فوق العاده بود. حیف مسیرم دوره بهش خیلی

من غذای غنچه را از همه شنیدم خوبه .اولین باره میشنوم کسی دوست نداره . همه همکارام که اصفهانن دوست د ...

عنچه نسبت به پولش می ارزه. قیمتش مناسب تر بقیه جاهاس،  اره دیدم تاپیکتو متوجه شدم مال خمینی شهری😁🖐🏻

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
عنچه نسبت به پولش می ارزه. قیمتش مناسب تر بقیه جاهاس،  اره دیدم تاپیکتو متوجه شدم مال خمینی شهر ...

اوکی

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...