2777
2789
عنوان

کنکوریا یدیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 20 پست

من افتصاح پیش رفتم و کاملا نا امیدم

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

من افتصاح پیش رفتم و کاملا نا امیدم

ازین به بعد درستش کن و نا امید نباش 

فروردین که بیاد میگی کاش همون دی شروع میکردم 

وی متاهل میباشد و ۲۰۶ سفیدش تنها  به همسر وی تعلق دارد. قضاوت نفرمایید😂🌻

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ازین به بعد درستش کن و نا امید نباش  فروردین که بیاد میگی کاش همون دی شروع میکردم

🥲🥲🥲شرایطم داغانه

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

چجوری مگه

بهبه خرید جهیزیه 

استرس خونه 

جنگ شدید با خانواده

از الان تا مهر ۱۴۰۳ وقت بزار رو تسلط درسا  فیلم و تستای اموزشی از مهر مرور و تست های قوی تر و ...

چشم حتما خیلی ممنون از راهنماییتون🙏

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️