2777
2789
عنوان

کیا تجربه ی ۳تت زایمان طبیعی داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 49 پست
چرا باید راحت. باشه هیچ فرقی نمیکنه فقط بستگی به استانه تحمل ادم بستگی داره واقعا من مردن خودمو ب چش ...

آخه میگن بدن بیشتر آمادگشیو داره مخصوصا اگه فاصلش با قبلی کمتر باشه

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نداشتم ولی دوستم داشته بعد از هفت سال دردش شروع شد رفت بیمارستان لباسشو عوض نکرده زایمان کرد بخ ...

چه خوب و راحت.کاش همه اینجوری باشن

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)
منم سومی رو حامله هستم دومی از اولی سختر بود ۳۵هفته سونو دادم نچرخیده بود خدا کنه نچرخه سزارین بشم&n ...

ای بابا چه بد. کاش همونجوری ک‌میخوای بشه

پس چطور زمان قدیم ده تا می زاییدن طبیعی اخ نمی گفتن

تغذیه و فعالیت قدیمیها و طبیعتا بنیه ی اونا با ما فرق داشت. 

من دوتا داشتم هر دو ب نیم ساعت هم نکشید

چه خوب. انشالله همه ی زایمانا اینقدر زود تموم شن

پس چطور زمان قدیم ده تا می زاییدن طبیعی اخ نمی گفتن

قدرت بدنی و توانایی قدیمی ها رو با ما مقایسه میکنی؟ همه چی تغییر کرده ، بچه های اون موقع هم مثل الان نبودن بچه من هم رفلاکس داره هم کولیک و... دهن مون رو سرویس کرده قبلا رفلاکس کجا بوده الان دکتر به من گفته ۲۰ دقیقه بچه رو عمودی بگیر بعد شیر، مامانم میگه واسه شما همینجوری شیر میدادیم می رفتیم پی کار هامون، تازه مامانم پادرد و گردن درد و... همه چی داره ما پیر بشیم دیگه هیچی

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
منم سومی رو حامله هستم دومی از اولی سختر بود ۳۵هفته سونو دادم نچرخیده بود خدا کنه نچرخه سزارین بشم&n ...

ایشالله منم اینقد دعا کردم نچرخه 

نمیدونم چرا بعضیا فک‌میکنن دومی یا سومی راحتره

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

2790
2778
2791
2779
2792