jjrlbp مدیر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 456 عنوان پیرسینگ گوش | مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 28 پست میخوام دو جای غضروف گوشم رو پیرسینگ بزنم،درد داره؟کسی تجربشو داره؟🥲😂 ما بعضی وقتا سقوط میکنیم؛چون چیزی اون پایین هست که باید پیداشون کنیم؛ARMY 1402/07/27 | 16:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jjrlbp مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 456 چه چندش هرکس نظری داره ما بعضی وقتا سقوط میکنیم؛چون چیزی اون پایین هست که باید پیداشون کنیم؛ARMY
jjrlbp مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 456 نه خب همه جا هم بیحسی نمیزنن فکنم حداقل گوشو بزنن ما بعضی وقتا سقوط میکنیم؛چون چیزی اون پایین هست که باید پیداشون کنیم؛ARMY
jjrlbp مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 456 کسی هست مثل من از پیرسینگ خوشش نیاد ؟ اره😄😂 ما بعضی وقتا سقوط میکنیم؛چون چیزی اون پایین هست که باید پیداشون کنیم؛ARMY
هههههههههههههههههیچ عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 36594 فکنم حداقل گوشو بزنن انگار بعضی جاها نمیزنن اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
mahgooll عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 16022 فکنم بخاطر اینکه بی حسی میزنن اولش درد نداره🥲 کلا بدون بی حسی هم درد نداره تفنگهای دیگه یه لحظه میخوره اصلا دردش طوری نیس بگی قابل تحمل نیس من میگم کلا درد نداره اما ۵ .۶ ساعت بعد .........
mahgooll عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 16022 کسی هست مثل من از پیرسینگ خوشش نیاد ؟ اره شوهر من پیش طلا فروش گفت یعنی میخوای چندتا گوشواره بندازی رو گوشت فروشنده چشاش میخندید قرمز شده بود منم با چشام به شوهرم گفتم سکوت کن بعد خیلی ریز زدم بیرون
mahgooll عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 16022 وای دارم تحریک میشم نزنم😂🤌🏻 تحمل دردت بالاست ؟من تحمل دردم بالاست ببین هفته اول کسی میخورد به گوشم مثل دیونه ها داد میزدم داااااااااد ها 🤪🤪🤪🤪نهایت دو هفته سخته بعدش قابل تحمله
jjrlbp مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 456 کلا بدون بی حسی هم درد نداره تفنگهای دیگه یه لحظه میخوره اصلا دردش طوری نیس بگی قابل تحمل نیس ... از همون دردش میترسم والا که بعدش به ... خوردن بیوفتم ما بعضی وقتا سقوط میکنیم؛چون چیزی اون پایین هست که باید پیداشون کنیم؛ARMY
jjrlbp مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 456 تحمل دردت بالاست ؟ من تحمل دردم بالاست ببین هفته اول کسی میخورد به گوشم مثل دیونه ها داد می ... تا یه جاهایی میتونم تحمل کنم😂😂 ما بعضی وقتا سقوط میکنیم؛چون چیزی اون پایین هست که باید پیداشون کنیم؛ARMY
mahgooll عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 16022 ببین موقع زدن اصلا ابدا درد نداره ولی تا یک هفته بعد قشنگ جون دادنی برا خودش متاسفانه من چیزی به مغزم بزنه حتما انجام میدم اگر دوست داری بزن
jjrlbp مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 456 ببین موقع زدن اصلا ابدا درد نداره ولی تا یک هفته بعد قشنگ جون دادنی برا خودش متاسفانه ... ممنون از کمکتون💟 ما بعضی وقتا سقوط میکنیم؛چون چیزی اون پایین هست که باید پیداشون کنیم؛ARMY