خانما من چند نذری وختم رو امتحان کردم که جواب داد وحاجتم رو گرفتم از خدای مهربونم
یکیش اینه که من به امام زمان متوسل شدم وقسمشون دادم به خانم فاطمه الزهرا ومادرشون نرجس خاتون وپدرشون امام حسن عسکری که منو پیش خدا دعا کنن که حاجتمو بگیرم
اووووووه منم همه اینکارا رو به علاوه خیلی دعاها ونمازهای دیگه انجام دادم ولی حاجت روا نشدم .البته من بنده پررو خدا هستم و نا امید نمیشم چون میدونم اگه دیر میده قراره بهترشو بده .بالاخره اون صلاح منو بهتر میدونه .من که از آینده خبر ندارم پس خدا میدونه چی ودر چه زمانی برام بهتره .
من ی ذکری میگم ب نیت رفتن ی مزاحم از زندگیم..الان چند ماهی هس بصورت قطع و وصل آویزون زندگیمه ینی میره و یهو پیداش میشه.......حالا تو همین ذکر هسم و همچنان دارم میخونم ولی جواب قطعی نگرفتم....دیشب خابشو دیدم ک منو اون طرفیم و خیلی از من فاصله داره و پشتش ب منع و ی حالت ناراحتی بود داشت میرفت.....ی غمی تو چهره و نگاهش بود....سوالم اینه ممکنع ب حاجتم ربط داشته باشه و برا همیشه از زندگیم گورشو گم کنه....چون بضیا میگن با خاب دیدنم نتیجه حاجتتو میبینی
خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍