2777
2789
عنوان

حاجت روایی 🤩♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 23 پست

اووووووه منم همه اینکارا رو به علاوه خیلی دعاها ونمازهای دیگه انجام دادم ولی حاجت روا نشدم .البته من بنده پررو خدا هستم و نا امید نمیشم چون میدونم اگه دیر میده قراره بهترشو بده .بالاخره اون صلاح منو بهتر میدونه .من که از آینده خبر ندارم پس خدا میدونه چی ودر چه زمانی برام بهتره .

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بفرمایید عزیزم؟

من ی ذکری میگم ب نیت رفتن ی مزاحم از زندگیم..الان چند ماهی هس بصورت قطع و وصل آویزون زندگیمه ینی می‌ره و یهو پیداش میشه.......حالا تو همین ذکر هسم و همچنان دارم میخونم ولی جواب قطعی نگرفتم....دیشب خابشو دیدم ک منو اون طرفیم و خیلی از من فاصله داره و پشتش ب منع و ی حالت ناراحتی بود داشت می‌رفت.....ی غمی تو چهره و نگاهش بود....سوالم اینه ممکنع ب حاجتم ربط داشته باشه و برا همیشه از زندگیم گورشو گم کنه....چون بضیا میگن با خاب دیدنم نتیجه حاجتتو میبینی

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

من ی ذکری میگم ب نیت رفتن ی مزاحم از زندگیم..الان چند ماهی هس بصورت قطع و وصل آویزون زندگیمه ینی می‌ ...

شاید ربط داشته باشه عزیزم 

ولی شما ازته دلتون از خدا بخایید که این فرد وشرش رو از زندگیتون کم کنه با باور قلبی زیاد 

وانشااالله که مشکلتون حل میشه 🤍