2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی تو 11 هفته !!! تجربتون رو بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 24 پست
نه..احتمال ندادم ک باردار بشم چون هم جلوگیری داشتم هم بارداری های قبلی چند ماه طول کشید تا باردار بش ...

ربطی نداره اگه بخواد بگیره میگیره بدنت الان گیراییش خوبه چون بچت کوچیکه ولی حتما ی ازمایش بده چقدر دل داری تو دختر 

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی نداره اگه بخواد بگیره میگیره بدنت الان گیراییش خوبه چون بچت کوچیکه ولی حتما ی ازمایش بده چقدر د ...

من خودم ک خیلی میترسم بچم چند روز پیش تولد یکسالگیش بود جای بخیه های سزارینم میسوزه

من خودم ک خیلی میترسم بچم چند روز پیش تولد یکسالگیش بود جای بخیه های سزارینم میسوزه

دیگه با ترسیدن کاری نمیشه کرد باید ی ازمایش بدی بعدم برو پیش دکتر اگه باردار نبودی امپول بده پریود شی

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
عزیزم مرتب شدی؟

نه😁 ولی خورد خورد دارم انجام میدم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تنت سلامت😇🥰

سلامت باشی عزیزم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏