2777
2789
عنوان

وقتی من خونه نیستم شوهرم فیلم....

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 45 پست
منم متنفر میشم دیگ نمیخوام باهاش رابطه داشته باشم😞

میدونی من سر این قضیه خیلی بحث کردم بهم میگفت نعوظ  ندارم سرد شدم نمیتونم چون یه مشکل خیلی بزرگ برامون پیش اومده بود روحیه اش خراب بود وتو اون کار کم میاورد اصلا نمیتونست وانگار غرورش له میشد بعد اینا رو میدید میگفت میخوام تحریک بشم بتونم من خیلی بدم میومد میگفتم خدا لعنتت کنه که دلمو میشکنی مگه من چمه که با من تخریک نشی با اینا بشی حالم بهم میخورد اما چیکار کنم قول داد وقسم خورد نبینه گفتم خدا جوابتو بده اگر ببینی به جاش تو کار وقتی کم میاره یه جوری حرف میزنم که حس بد نگیره مثلا میگم اشکال نداره هر ادمی اینجوری میشه منم یه دوره ای سرد بودم یا میگم خیلی خوبی وفلان یکم بهتر شده خودشم اعتراف کرد که بهترم تو هم سعی کن بهش اعتماد به نفس بدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرز فکر اقایون با ما خانمها فرق داره،منم خیلی حساس بودم الان متوجه شدم چقدر الکی حرص میخوردم

من اینو درک نمیکنم وواقعا هم نمیخوام این کارو بکنه شوهر من خودش گفت کار خوب ودرستی نیست اما مریض شدم که میبینم

آره ولی از اون نظر چیزی کم نیست  حتی بعضی وقتا خودش میگه نه

ببین فقط وابسته شده،سعی کن تنهاش نذاری تو خونه،اینو برای این نمی‌گم ک یعنی چون تو نیستی فیلم میبینه،میگم محیط رو براش محیا نکنی،تو نت بزن درمان خودارضایی ببین چ راهکارهایی هست،البته خودشم باید بخواد بذاره کنار

اصلا مهم نیستاااا،سنت بره بالا متوجه حرف من میشی،کاملا هم عادیه

عادیه فردا هر کاری زنهایتو فیلم انجام میدن فردا میگه توام باید انجام بدی. 

یا هرکاری مردهای تو اون فیلمها انجام میدن شوهرشم انجام میده. 

زندگی زناشویی خیلی فرق داره با زنها و مردهای هرزه تو فیلمهلی پ ورن

چرا مهم نیست؟حس بدیه بدن یه زن دیگه را نگاه کنه بخواد با بدن اون تحریک بشه وبعد بیاد منو ..... من ا ...

تازه مردها تو ذهنشون اون زن تو فیلم پ و رن رو تصور میکنن موقع رابطه با زناشون

تازه مردها تو ذهنشون اون زن تو فیلم پ و رن رو تصور میکنن موقع رابطه با زناشون

واقعا اگر این باشه خیلی پستن نمیدونم حالم بد شد اینجوری گفتی

ببین من خودمم دیدم فقط تحریک شدم شاید صحنه های اون فیلم موقع رابطه اومده باشه تو ذهنم ولی اون مرد وتصور نکردم نمیدونم شاید شوهرمم همین جوری باشه

کاش شوهر نمیکردیم به قول اسی😄

واقعا اگر این باشه خیلی پستن نمیدونم حالم بد شد اینجوری گفتی ببین من خودمم دیدم فقط تحریک شدم شاید ...

مردها مثل زنها نیستن من کتاب خوندم نوشته بود  بیشتر زنها نمیتونن بغیر شوهرانشون با مرد دیگه رابطه داشته باشن یا موقع رابطه با شوهر اون موقع مرد دیگه ای رو تصور کنن چندششون میشه بدشون میاد. 

حالاکاری این وسط به زنهای هرزه نداریم که با هر مردی میتونن رابطه برقرار کنن که تکلیفشون میشخصه ولی اکثر مردها ۹۵درصدشون بغیر زنهاشون به راحتی میتونن با زنهای دیگه رابطه داشته باشن و اتفاقاکلی هم لذت میبرن