2777
2789
عنوان

شغلی که حاضر نیستید به هیچ عنوان سمتش برید و ازش بدتون میاد چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3217 بازدید | 90 پست
ارایشگاه پرستاری  فروشندگی در مغازه این سه تا برام اخرین اولویت هستن

چقد پروفایل جدیدتون زیباست🤍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فکر نمیکردم درآمدش خوب باشه

درامدش اول کمه

ولی وقتی تو محله شناس بشی

درامدش از خیلی کارها بیشتره

شاید باور نکنی ولی یکی شغل هایی ک تو کانادا خیلی درامد داره

خدمات لوله کشی 

💍♥ i said yes 

چقد پروفایل جدیدتون زیباست🤍

مرسییییی دخمل خوش خلق زیبا

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
 همرو که گفتی  حالا چه شغلی دوست داری ؟

چندین چیز 

تدریس خصوصی یک درس خاص خصوصی ن کارمند دولت 🌱♥️

کامپوتر علم هوش مصنوعی وکارای کامپیوتری♥️

ترید 🌱♥️

یک شغل علمی که. نمیگم چیه ♥️ک بشه علم زیاد استخراج کرد 

کارگاه و تولیدی لباس و فروش آنلاین و حضوری لباس خونگی و لباس زیر ♥️🌱

خیال خوش عاشقانه من،همیشه تویی آخرین راهم❤️
مرسییییی دخمل خوش خلق زیبا

عزیزدل 💖🫂❤

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

فش خورشون زیاده بعضیاشون زیاد نصیحت میکنن،خالم یه جوری با آدم رفتار میکنه انگار ما شاگرداشیم، هی نص ...

من که اصن بهم نمیاد معلم باشم اونجوری نیستم نصیحت کنم ولی انقدر بکن نکن کردم لحن حرف زدنم کلا عوض شده با هرکی حرف میزنم یه جور تحکم داره لحنم انگار همه برام بچه ان

چندین چیز  تدریس خصوصی یک درس خاص خصوصی ن کارمند دولت 🌱♥️ کامپوتر علم هوش مصنوعی وکارای کامپ ...

چه دقیق 

من از ۱۸ سالگی تدریس خصوصی میکنم و خیلی بیشتر از تایمی که تو مدرسه ام ازش راضی ام هم خود کار رو دوست دارم هم درآمدش خیلی بهتره 

آموزش ابتدایی  آرایشگر و سالن و مژه و تتو حسابداری  مهندسی ها معلمی مدیری و معاون  ...

اینکه شامل همه مشاغل شد خواهر😐خب بگو دوس ندارم کار کنم🤣🤣🤣🤣

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
 من که اصن بهم نمیاد معلم باشم اونجوری نیستم نصیحت کنم ولی انقدر بکن نکن کردم لحن حرف زدنم کلا ...

نگفتم همه، گفتم بعضیاشون

دخترخاله های خودم که معلمن اینجوری نیستن،این زیادی فاز مدرسه گرفتتش

شغلی که پول کم توش باشه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا