2777
2789
واویلا  😐😐😐😐 ینی باید. نحرفیم کلا اینجا دیگه درسته😐😐

آره دیگه قبلا اینجوری نبودااا انقدر آزادی بیان بود اینجا از انتخابات نود و شش اینجوری شد داستان داره البته مثل اینکه اون موقع دولت وقت گفته بود تاپیکها سیاسی در سایت ببینیم سایت و فیل  تر میکنیم که این تاپیکها ممنوع شد بعد هم دامنه تاپیکهای ممنوعه گسترش پیدا کرد من خودم سر همون انتخابات نود و شش کاربریم را از دست دادم🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی ممنوعه بجز شوهر و فک و فامیلاش

حس شیشمم مورد علاقه ی از اول تا آخر سایته😐😐😐 

یعنی من ندیدم یه تاپیک حس شیشم تعطیل بشه

تمام اعضاشم سااااااااده هی من کی ازدواج میکنم من کی میزام دوسم داره دوسم نداره

جدیدا از عدم تمایل به تولید مثل بگی ممنوعه مثل اینکه تاپیکها ترسناک هم ممنوعه🥴🥴🥴

عذم تمایل به زاد و ولد هم ممنوع شد؟؟؟؟😳

ما که در سایه خورشید معذب بودیم/چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🖤🕊️
آره دیگه قبلا اینجوری نبودااا انقدر آزادی بیان بود اینجا از انتخابات نود و شش اینجوری شد داستان داره ...

من از۸۸ اینجا بودم اون زمان مثه الان نبود چقدر تاپیکا پر محتوا موافق و مخالف محترمانه باهم بحث میکردن نفهمیدیم چیشد که اینجوری شد

ما که در سایه خورشید معذب بودیم/چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🖤🕊️
آره دیگه قبلا اینجوری نبودااا انقدر آزادی بیان بود اینجا از انتخابات نود و شش اینجوری شد داستان داره ...

وای خدا خیلی بده ک 

از دست دادن کاربری اونم ب این قدیمی خیلی سخته میفهمم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

سلام

راه های برگشت کاربری:

این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10709459/راه-های-برگشتن-کاربری

راه تلگرام ⬅️ حدود ۱.۵ روز بعد از درخواست تازه جواب میدن.

فرم تماس با ما ⬅️ متغیر

ایمیل ⬅️ حدود ۳ روز بعد از درخواست جواب میدن.

🔵🔵🔵 پایین صفحه قوانین رو نوشته + تاپیک های نی نی یار 3 و پنج و شب رو هم بخونین.

🟥🟥🟥 اگر مورد جدیدی ممنوع بشه نی نی یارها تاپیک می زنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.