2821
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 26 پست

رولی بهتره

جایی که من رفتم عالی بود به شدت راضی بودم

یه مرکز لیزر فوق العاده تو اصفهان میشناسم دستگاهشون اشنایدرپلاس هست که کاملا جدید و به روزه اپراتورشون هم دقیق شات میزنه👌 جوری که من با ۴ جلسه لیزر به نتیجه دلخواهم رسیدم.نوبت دهیشونم خیلی آن تایمه مثل بقیه مراکز عقده معطل کردن مشتری رو ندارن

از وقتی میرم پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا هم درد و سوختگی نداره فقط یه گزگز خفیف حس میکنی

با الکس موهام ضخیم شد کلی درد کشیدم اما با این دستگاه موهای نازکمم از بین رفته شمارشو براتون میذارم تماس بگیرید ‌کامل راهنماییتون میکنند

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید سونو بدی شاید سقط شده باشه.     چند وقته ه

یکشنبه ۶ تا قرص استفاده کردم  خیلی زیر شکمم درد گرفت ولی فقط یکم خونریزی گرفتم ، چهارشنبه رفتم سونو گفت وجود داره و ۵ هفته س 

یکشنبه ۶ تا قرص استفاده کردم  خیلی زیر شکمم درد گرفت ولی فقط یکم خونریزی گرفتم ، چهارشنبه ...

باید فعالیت می‌کردی من با وجود درد  ساعت یک شب چهارتا قرص استفاده کردم تا ده صبح بپر بپر میکردم طناب میزدم و از طبقه اول می‌رفتم پنجم با پله

باید فعالیت می‌کردی من با وجود درد  ساعت یک شب چهارتا قرص استفاده کردم تا ده صبح بپر بپر میکردم ...

سلام ، من هفته ی گذشته ۶تا سایتوتک مصرف کردم سقط نشدفقط یکم لکه بینی گرفتم،

دیروز رفتم متخصص زنان سونو انجام داد گفت قلب تشکیل شده ، به نظر دکتر امروز ۴تا زیر زبونی گذاشتم ولی بازم چیزی نیوفتاد  بنظرتون من چیکار کنم دیگه خیلی ناراحتم 

خیلی هم طناب زدم فعالیت کردم