2777
2789

اسم های دختری که انتخاب کردم ولی بچم پسر شد😀:

مُهَنا(شایسته دور ازرنج گوارا)

ماهلین.یسنا.مهگل.آیدا.پریماه.هلما.هستی.بهار

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیییی اسمای قشنگی هست اخه

خب من خیلی اسمای دخترانه رو تو لیستم قرار دادم یا خودم خوشم نمیومد یا همسرم یا معنیش زیبا نبود 

شما یه چند نمونه مثال میزنی از این اسم های زیبا 

یک ماه دیگ دخترم به دنیا میاد من اصلا اسم براش انتخاب نکردم

چشم ها دریچه ی روحن!...

مرسی نظر رو گفتی گلم خودم هم زیاد خوشم نمیاد اما دیگه دارم دیوونه میشم هیچ اسم دیکه ای به ذهنم نمیر ...

ببین اسمایه خیلی قشنگتری هس برا دختر بچه بروز و با وقار مثلا آنیلا .. نیان.. تیارا..دلارا..الین..دلوین..سلین

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫

بهترین اسم دنیا رو هم که انتخاب کنی به مذاق بعضیا خوش نمیاد و یه چیزی میگن دلت از اسمه بره

با نظرم یه اسمی که به دلت بشینه و معنی و تلفظش هم قشنگ باشه انتخاب کن به کسی هم نگو تا شناسنامه رو نگرفتی

خودم همین کار رو کردم چون می دیدم راجع به اسم بقیه چه واکنشی نشون میدادن

خب من خیلی اسمای دخترانه رو تو لیستم قرار دادم یا خودم خوشم نمیومد یا همسرم یا معنیش زیبا نبود  ...

میخوای اسمی ک انتخاب کنی نزدیک به ایسو باشه؟؟

یعنی ب اسم خودتو شوهرت بخوره؟؟

میخوای اسمی ک انتخاب کنی نزدیک به ایسو باشه؟؟ یعنی ب اسم خودتو شوهرت بخوره؟؟

نه اصلا نمیخوام به ایسو بخوره همچین علاقه ی زیادی به این اسم ندارم اما به اسم خودم و شوهرم بخوره دوست دارم

چشم ها دریچه ی روحن!...

خب اسم خودتو شوهرت چیه؟

راستش راجب همین تلاش کردیم اما اسمی پیدا نکردیم اسم خودم جانا هست اسم همسرم آرمان 

البته اسمش رو چند سال پیش عوض کرده اسم خودش فرزاد هست حالا مهم نیست به جانا و ارمان بیاد یا جانا و فرزاد 

که فکر نکنم اسمی بخوره به اسممون😁

چشم ها دریچه ی روحن!...