2777
2789
عنوان

درد و دل با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 24 پست
چه جالب معنی این ضرب المثل چیه ؟ یعنی شوهر سنگره دردودل کنیم سنگاشو برمیداریم؟

نه عزیزم، یعنی وقتی داری باشوهرت درد دل میکنی خودت داری سوژه دستش میدی که بعدا علیه خودت استفاده کنه، ببین فکر کن یه سنگر سنگی داری سنگ ازش جدا میکنی پرت میکنی سمت کسی که اصلا سنگ نداره، ب مرور هم سنگر خودت ضعیف میشه هم اون یه عالمه سنگ داره سمتت پرتاب کنه، درد دل هم همینه غصه ها و ضعفاتو ب کسی میگی ک سوژه دسش میاد و تو زمان مناسب برعلیه خودت استفاده میکنه

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا حق

درد بزرگیه ها درکت میکنم اما من یکی دو سال اول میگفتم اما خوب دیگه تجربه شد حتی ایرادی از همسایه که مردم آزاری بوده بگم بعدا تو دعوا میزنه تو سرم میگه تو با همه مردم لجی تو بگو طرف هرچقدرم غریبه منو شوهرم تقریبا حرف نمیزنیم چون از سر کار بیاد بگه چه خبر من هیچی نمیتونم بگم به جز دوتا چیز سطحی 

حس میکنم اینطور طلاق عاطفی میاره

نه یه روانشناسی میگفت موضوع پیدا کنید برا حرف زدن حرف زدن نباید همیشه دادن اطلاعات از خودمون و دیگران باشه که من تو این مورد موفق نبودم چون همسر من علایقش خیلی از من دوره علایق فیلمی علایق مذهبی حتی غذایی در صورتی که اینا خودش کلی مطلب داره توش که میشه زن و شوهر رو به هم نزدیک کنه میگن ببین شوهرت به چی علاقه داره در اون زمینه مطالعه کن و اطلاعاتت رو بالا ببر تا زمینه صحبت درست کنی 

اگه بتونی حرفای مشترک دیگه پیدا کنی طلاق عاطفی نمیاره 

[QUOTE=314331489]نه یه روانشناسی میگفت موضوع پیدا کنید برا حرف زدن حرف زدن نباید همیشه دادن اطلاعات از خودمون و دیگرا ...[/QUOTE

خیلی خوب گفته روانشناسه

ممنونم

نه عزیزم، یعنی وقتی داری باشوهرت درد دل میکنی خودت داری سوژه دستش میدی که بعدا علیه خودت استفاده کنه ...

افرین خیلی درسته حرفت

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
💖💖💖💖💖💖

شوهر محرم اسرار نیست این رو یادت باشه اصلا شخص مناسبی برای درد دل نیست شوهر منم همینه البته کلا درد دل من رو گوش نمیده ها تا ببینه نق نقه یا ناراجتیه فرار میکنه اهمیت هم نمیده اگه این ناراحتی به خودش و اقوامش مربوط باشه که ممکنه عصبانی هم شه و با خاک که چه عرض کنم با گه یکسانم کنه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤