حدودا 2هفته هست بخاطر شک به همسرم خونه پدرم هستم حالا متوجه شدم که دوماهه باردارم😭😭به پدر مادرم نگفتم چون اگه بفهمن سرمو کندن دیروز به همسرم گفتم اونم شاد که برگرد خونه بخاطر بچه منم گفتم میخوام سقطش کنم ناراحت شد که نکنی ها نمیزارم اگه بخوای بکنی باید از جنازم رد بشی حالا به بابام میگم میخوام برگردم جواب مو نمیده نه میگه برو نه میگه نرو
عزیزم نمیخوام ته دلت و خالی کنم مردی که خیانت میکنه درست نمیشه
واقعادرست نمیشه یباریه اقاتعریف میکردمیگف به دوستم گفتم چراخیانت میکنی چراروابط نامشروع داری گف گفته تاحالااینجوررابطه ی نداشتی وقتی یکبارمیری سمت همچین رابط هایی شیرینیش به حدی که میری وایمسی کنارخیابون میگی فقط یه نفرپیدابشه دوباره انجام بدم
تو یه گروه پاسخگویی به سوالات شرعی تو ایتا هستم یه خانمی مسنی میگفت چون تو جوانی بچه سقط کرده هنوزم عذاب وجدان ولش نکرده میخواست ببینه چجوری میتونه گناه جوانیش زو جبران کنه
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار.. بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار.. بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بخاطر بچت برگرد البته قبلش برو پیش مشاوره تا راهکار بده
ولی تو رو خدا سقطش نکن بقرآن تاوان داره
مگه بچه تو شکم مادر پناهگاهی جز مادرش داره؟؟😭😭😭
وقتی مادر بخواد خودش بکشدش به کی پناه ببره