2777
2789
عنوان

من و همسرم دو شبه جدا میخوابیم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 49 پست
خب وقتی راضی نیس..شما چ سماجتی میکنید؟ ارزششو داره؟ همسرت دوستت داره ک نمخاد زحمت الکی رو دوشت باش ...

اگه دوسم داشت بدون من انقدر راحت نخوابیده بود، اگه دوسم داشت انقدر ساکت نبود ، دوروزه حتی کوچکترین تلاشی برای اشتی نکرده و حتی ی بار نیومد بگه رو این زمین نمیزارم بخوابی سردت میشه بیا رو تختت بخوا اذیت میشی کمرت درد میگیره غصه تو کم کنم ناراحت نباش.... هیچی... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کوتاه نیا تلاش کن یه زن موفق باشی و مستقل شوهرتم ازت حساب میبره

دقیقا یادخودم افتادم ک خواستم ادامه تحصیل بدم  نذاشت بعد قهرکردم خانوادم میگفتن بچسب ب زندگیت منم قهر رفتم خونه ی خواهرشوهرم ..اونم گفت داداشم قبول نمیکنه خودتو اذیت نکن ولی درعین ناباوری همونجا تو یه اتاق خونه خواهرشوهرم کلی باهام حرف زد نهایت قبول کرد . اگ واقعا علاقه داره باید پاش وایسه

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

یه چیزی از سر تجربه بگم؟ جات عوض نکن. نه به خاطر دور نشدن زن و سوهر و ازین حرفا. به خاطر اینکه حق تو ...

اخه الان ک کردم اینکارو نمیتونم واقعا برگردم برم رو تختم ک بگه اره خودش برگشت، بخدا چشمام پر اشکه، داغی که امشب رو دلمه هیچوقت خوب نمیشه و هیچوقت یادم نمیره

دقیقا از حق خودتون کوتاه نیاید یه سری چیزا حق شمان آفرین به شما موفق باشید

زنده باشی ♥ میشه برا معلم شدنم دعا کنی؟ ممنون♥

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

اگه دوسم داشت بدون من انقدر راحت نخوابیده بود، اگه دوسم داشت انقدر ساکت نبود ، دوروزه حتی کوچکترین ت ...

خب از دستت ناراحته.اقتدارشو زیر سوال بردی..

ازین موارد خیلی برام پیش اومده..

اینو از طرف منی ک ۱۸سال سابقه زندگی مشترک دارم بشنو..قدر شوهرتو بدون ک هواتو داره دوس نداره زحمت کار بیرون گردنت باشه..

⚡️ _بیا‌یهویی‌یه‌ثوابی‌شریک‌شو🍀۰•✾––مثلا‌بگو:به‌عشق‌مهدی؛ ⁵ اللهم‌عَجـَّل‌لوَلیک‌الفَرج🌝به‌عشق‌ظهورش؛ ² الهی‌عظم‌البلاء🦋به‌عشق‌اسمش؛ ¹⁰ صلوات🌱
خب کوتاه نیا تلاش کن یه زن موفق باشی و مستقل شوهرتم ازت حساب میبره

حتی خانوادمم پشتم نیستن باچی چجوری تلاص کنم فقط کافیه بره بگه پدرم و داداشم بگه اونا بدترن 

میان همینجا موهامو میکنن😭 چه بدبختیم دارم واسه خودم و حالمگریه میکنم دلم برا خودم میسوزه ک هیچ کاری نمیتونم بکنم اگه بشینم سر زندگیم و بیخیال همه چی بشم پس ارزو هام چی اگرم نکنم زندگیم خراب میشه

نمیدونم لاین های ارایشی یا هرچی بخدا نمیزاره ادامه تحصیلمم بدم ۳ ساله ازدواج کردم بهشم گفتم میخام کا ...

ببین اگه زندگی و همسر خوبی داری بخاطر کار خرابش نکن 

تفریحی واسه خودت دیگران انجام بده  

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

زنده باشی ♥ میشه برا معلم شدنم دعا کنی؟ ممنون♥

ایشالله عزیزم حتما با این اراده معلم میشی معلم خوبی هم میشی و یادت نره اکه معلم شدی به دخترامون یاد بدی خیلی اهداف بزرگ جز ازدواج و پرنس رویاها هست نمیگم ازدواج بده ها اما خودشونم فراموش نکن 

نمیدونم لاین های ارایشی یا هرچی بخدا نمیزاره ادامه تحصیلمم بدم ۳ ساله ازدواج کردم بهشم گفتم میخام کا ...

من باشم با خواهرم قطع ارتباط میکنم خواهرت از دشمن هم بدتره 

پس اصلا منتشو نکش. تا بفهمه راهکار خواهرت اشتباه بوده

دارم خفه میشم از بس بی صدا گریه کردم، خیلی خستم

بدیش اینه اون خواهرمو خیلی قبول داره تا تقی به توقی میخوره میره سیر تا پیازشو براش تعریف میکنه