2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه ندارم اما خونه بابام هستم

از مشکلت بگو خودتو خالی کن 

امروز شوهرم ب من میگه چرا هرکاری میخوای بکنی پنهان میکنی چرا فامیلات مثلا ی ماری میکنم پنهان میکنی منم میگم خب مامان و خواهرات اینجورین دیگ هیچی پیش من نمیگن 

ی کلاس بافتنی بود هزار بار گفتم هروقت رفتی ب منم بگو نگفته الان ک‌من میخوام دماغمو عمل کنم باید زنگ بزنم بهشون بگم اهههه 

شوهرم میگه تو مثل اونا نباش بچه نباش 

من از همه حرف می‌شنوم والا از همه تهش هم کار اونارو  انجام میدم فقط زندگیه خودم خراب میشه

قربونت گلم. زندگی یه بار. بخدا تا دو دقه پیشم داشتم میرقصیدم از من میشنوی ولش که نصف شب یه اهنگ بز ...

جوووون دلمي

حس ششمی نیستم اما یکار هایی واردم  پيج اينستام هروز تك نيت رايگان دارم@fall_tarot_23
الهي …الهي كه همتون خوب بشيد وحال دلتون خوب بشه

❤️

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

من عزيزم واقعا جايي ندارم تو زندگيم وفوق العاده عاشق همسرمم

وای گفتی

منم با این همه ظلمی ک بهم میکنه بازم دوسش دارم

از خودم متنفرم

شرمنده برام یه فا لی  چیزی میگیری

امضاتو دیدم برا همین گفتم

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

از مشکلت بگو خودتو خالی کن  امروز شوهرم ب من میگه چرا هرکاری میخوای بکنی پنهان میکنی چرا فامیل ...

اين مردا جوون به جون كنشون عاشق خانوادشون

حس ششمی نیستم اما یکار هایی واردم  پيج اينستام هروز تك نيت رايگان دارم@fall_tarot_23
وای گفتی منم با این همه ظلمی ک بهم میکنه بازم دوسش دارم از خودم متنفرم شرمنده برام یه فا لی   ...

اينستا بهم پي ام بده بگو ني ني سايتي هستي دفعه اول رايگان ميگيرم

اينستا بهم پي ام بده بگو ني ني سايتي هستي دفعه اول رايگان ميگيرم

فیل ترم دو شبه قطه

اگ در توانت بود اینجا بگیری درخواست میدم قبول کن، اگه نمیتونی بگیری درخواستمو قبول نکن😘😘🌹🌹

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

فیل ترم دو شبه قطه اگ در توانت بود اینجا بگیری درخواست میدم قبول کن، اگه نمیتونی بگیری درخواستمو قب ...

باشه جانم چون ويس ميدم اونجا واحترم كارت ميكشم عكس ميفرستم