2777
2789
یه پرستار با داروها و کاربردشون هم آشنا میشه؟

بله پس چی دو سه واحد فارماکولوژی پاس میکنن شما داری ی دارویی ب مریض میزنی باید کاربرد و side effect و …هم بدونی دگ وگرنه فرقت با بهیار یا کمک بهیار چیه

✨🤍love me like you do

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله پس چی دو سه واحد فارماکولوژی پاس میکنن شما داری ی دارویی ب مریض میزنی باید کاربرد و side effect ...

من زبانم ضعیفه اونجا زبان ادمو راه میندازن یا حتما برم کلاس بیرون؟

خیلی بی سوادی...دمای اتاق عمل به اندازه ای هست جراح عرق نکنه... در ضمن یه تکنولوژیست اتاق عمل چهار ...

اخه چرا هیت میدی من که گفتم نمیدونم لعنتی ، خیلی از خودراضی هستی

دستور وزارت علوم هست چیزی نیست که دانشگاه از قبل بگه اماده بشیم چون تعیین سطحه ساده فقط، اگه پایین ت ...

مرسی بخاطر جوابتون و وقتی که گذاشتید ممنون🙏🙏

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

خیلی بی سوادی...دمای اتاق عمل به اندازه ای هست جراح عرق نکنه... در ضمن یه تکنولوژیست اتاق عمل چهار ...

لعنتی تو پنج بار پشت کنکور موندی میگی من بیسوادم ، من سال دوم پرستاری روزانه رشت اوردم خیلی واسم سنگینه که تو بهم بگی بی سواد 

لعنتی تو پنج بار پشت کنکور موندی میگی من بیسوادم ، من سال دوم پرستاری روزانه رشت اوردم خیلی واسم سنگ ...

من ۱۴سالم بود وظایف کادر درمانو میدونستم...تو دیگه خیلی شوتی.

محض اطلاعت من این پنج سال یه لیسانسمو کرفتم☺️😐

من ۱۴سالم بود وظایف کادر درمانو میدونستم...تو دیگه خیلی شوتی. محض اطلاعت من این پنج سال یه لیسانسمو ...

لیسانس همه میگیرن بستگی داره چیز گرفتن! محض اطلاعات من کنار پرستاری میخوام باز بخونم تا پزشکی قبول شم رتبه من ۸ هزار امد پرستاری شاید برای بعضی ها ارزو باشه ولی واسه من شوخیه

واااو چه ادم خفنی😐 خدا شفات بچه سال

توهم دانایی داری من اول تاپیگم میگم نمیدونم بعد درجا با لحن تند میگی بی سواد ، میتونستی یه جور دیگ حرفتو بگی لازم نبود چنین ادبیاتی به کار ببری ، اینو از منه به قول تو بچه سال قبول کن که میتونستی یه جور دیگ بگی