2777
2789
عنوان

کارهای آی وی اف ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 5905 بازدید | 33 پست

خب خب کارهای اولیه ای وی اف

سونو و ویزیت باهم شد حدودا ۱۵۰ هزار تومن 

داروی مرحله تولیه برای رشد اولیه فولیکول و امادگی زمینه ای اونجور که دکتر گفت یک عدد الونوا گرفتم و برای هفت روز امپول hmg که اینا شد ۱۱ میلیون تومان که با معرفی نامه ی دکتر برای تاییدیه ی تامین اجتماعی و گرفتن تاییدیه بیمه ما ۱/۴۰۰ هزار تومن پرداخت کردیم.

الونوا رو من اولین باره مصرف میکنم و باید روز دوم یا سوم پری حتما زده بشه و داروی یخچالی هست. من روز دوم زدم 

حواستون باشه و ۱۰ میلیون همین دارو فقط قیمتشه!که با تاییدیه میشه ۱ میلیون تومان!

اون یکی ها هم عضلانی زده میشه

این دوره ام اینجوری😉

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم كه اطلاعاتتو با ما به اشتراك ميذاري  بيمه تكميلي هستي؟

مرسی که خوندی 🥲داشتم پشیمون میشدم‌ننویسم

اخه اینجا کسی محل نمیده اگر از جاری و مادرشوهر و فلان نگی کسی محل نمیدهد😂😂

تکمیلی هستیم عزیزم ولی من کلا تامین اجتماعی رو قیمت دادم و اینکه باید صورت حسابو ببریم‌برای بیمه تکمیلی که نبردیم‌تا الان 

دولتی ها اصلا خودشون حسابی دارن‌راه میان با ناباروری ها

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

یادم رفت بگم همراه با امپولهای hmg پودر اینوفولیک هم آزاد برام دو بسته نوشت دکتر‌چون تحت بیمه نیستن اینا و روزی دوتا بسته میخورم همراه با آب

پودرهای اینوفلیک یه چیزی حدود ۷۰۰ هزارتومن شدش دو بسته اش 

از وقتی ام که الونوا رو تزریق کردم دوروز بعدش تقریبا زیرشکمم درد داره و هرچی بیشتر پیش میرم حس میکنم تخمدان هام بیشتر فعال شدن و درد دارن و بزرگ شدن!

صبحا مثانه ام پرباشه بیشترم خودشو نشون میده .توی طول روز دردی نیست گاهی میگیره ولی صبحا انگار مثانه پر بودنی اذیت میکنی و از خواب بیدارم میکنه دردش

خب مرحله دوم آی وی اف

داروهای hmg ادامه پیدا میکنه

و اینکه از اینجا روزی ۳تا fsh شروع شد همراه با داروهای دیگه که بودن

تا بریم برای بارور شدن تخمک ها

هزینه این‌بار با بیمه ۵۰۰ هزارتومن

مرحله سوم

بازم fsh   hmg و ستروناکس اضافه شد این بار

هزینه با تاییدیه ی بیمه شد ۳۰۰ هزارتومن

حال خرابم!بدن درد! تخمدانهام بزرگ شدن و حس میکنم

شکمم درد داره

بی حوصله ام، وزنم‌ناخوداگاه رفته بالا بخاطر داروها

هایپر هستم

دائم‌خسته ام و میخوام‌بخوابم

وقتی ام‌میخوابم کمی، بیدار میشم‌یه حال بدی دارم که نگم

معده ام انگار‌فیل‌رو خوردم‌ ولی گشنه م‌در اصل

حالت تهوع دارم

ابن‌بار حالم اصلا خوب نیست

ببخشید برای تعیین جنسیتم میشه مراکز دولتی رفت یا باید ناباروری داشته باشیم؟

سلام‌.مراکز دولتی تعیین جنسیت انجام نمیدن

حتی با هزینه

باید برای این کار کلینیک خصوصی برید با هزینه ی بالا و احتمال خطا هم  زیاد

سلام عزیزم میشه ادامه درمان رو بگی ؟ ویه سوال که تواین عمل اسپرم از شوهر هست  وممکنه به علت م ...

سلام‌گلم

بله چون استقبال نشد فکر کردم ادامه اش جالب نباشه

مینویسم که هم شما بخونید و هم هرکسی کنجکاو بود

بعد مرحله ی آخر داروها رو گرفتم و قرار شد برای سونو و تشخیص حد فولیکولها و تخمکهای بارور

رفتیم سونو و خداروشکر متعدد بودند

حدودا سه روز بعد اگر اشتباه نکنم رفتم برای گرفتن تخمک ها

بیهوش شدم و تخمکها خارج شدند

بله حتما باید اسپرم از همسر باشه.اصلا چیزی به اسم اسپرم اهدایی توی ایران وجود نداره! (داخل پرانتز بگم به طور غیرقانونی شنیدم مثلا چندنفر رفتن با هماهنگی همسر طرف پنهانی و اسپرم دادن مثلا برادرشوهر بودن یا ....ولی غیرقانونیه و بفهمن به شدیدترین شکل برخورد میکنند! البته از نظر شرعی هم جنین حرامزاده میشه ! و ‌....) شما تخمک رو میری درحالت بیهوشی ازت میگیرن و یه عمل سرپایی و بسیار راحته و درهمون حال همسرت باید اسپرم بده و اینارو میبرن برای لقاح مصنوعی.

بعدشم یکم زیر دلت درد میکنه و گاها شاید خیلی خیلی خفیف خونریزی داشته باشی یا لکه بینی تا چندروز.

من این بار فقط یکم پد بهداشتی خونی شد همون روز و بس 

تخمدانهاتم یه چند روزی طول میکشه تا به حالت عادی برگرده

لقاح انجام میشه و بهتون تماس میگیرن و میگن چندتا جنین تشکیل شده براتون.برای من تخمکها متعدد بود و خوب شکرخدا

جنین هام تشکیل شدند.

جنین ها بسته به روز انتقال معمولا از ۳ روز تا ۵ روز میشن

وشما سه تا ۵ روز بعدش میرید برای انتقال جنین یا همون مرحله ی آخر ای وی اف به اصطلاح!

من ۲ تا از جنین های تشکیل شده برام منتقل شدن.و باقیشون رو دکتر گفت فعلا نگه داریم .

روز انتقال یکم حساس شدم و حتی گریه کردم موقع انتقال که کلی دکترم و دستیارهاش بهم روحیه دادن خداروشکر و کلی دست و هورا کشیدن و امیدواری دادن که این بار دیگه مادر میشم خداخیرشون بده خیلی روحیه ی خوبی بود☺️

اصلا انتقال درد نداره و به ارامش و شادی و استراحت نیاز داره فقط 

نگران پریودی هم نباشید بخاطر داروها هیچ اتفاقی نمیفته

انتقالم انجام شد و ۱۴روز بعد جواب ازمایشم درکمال ناباوری من مثبت شد و خدا این نی نی کوچولو رو بهمون داد 🥰🥰هزاران بار شکرش و الهی دامن همه ی چشم انتظارها مثل من سبز بشه و خدابهشون نی نی بده😍

سلام عزیزم میشه ادامه درمان رو بگی ؟ ویه سوال که تواین عمل اسپرم از شوهر هست  وممکنه به علت م ...

اهان فیبروم رو فراموش کردم! عزیزم فیبروم تشکیل نمیشه

کیست و فیبروم رو خود رحم میسازه بخاطر تنبلی تخمدانها و قبل آی وی اف اگر عملی باشه عملش میکنن و نباشه کنترلش باید بکنن.داروها یکم شرایط روحی و جسمی رو بهم میریزه و تخمدانهارو بزرگ‌ میکنه ولی فیبروم ساز نیست!

توی ای وی اف شما تخمدانهات تحریک میشن که تخمک آزاد کنن و عملا کاری با رحم نداریم مگر در زمان انتقال جنین ها که رحم قبولشون کنه .گاهی خراش میدن یا پی آر پی میکنن یل روشهای  دیگه برای رحم که جنین رو بهتر قبول کنه.همین

اهان فیبروم رو فراموش کردم! عزیزم فیبروم تشکیل نمیشه کیست و فیبروم رو خود رحم میسازه بخاطر تنبلی تخ ...

سلام عزیزم بسلامتی و با دل خوش نی نی تو بغل بگیری 

منم در مرحله آماده سازی آزمایشات هستم و امروز آزمایش AMH ام را دادم و دیگه بعد از جواب آزمایش باید برم برای مراحل بعدی 

عزیز فقط اگه میشه لطفا از مراحل تشکیل پرونده برای تامین اجتماعی توضیح بدید ممنون میشم من تا الان کللللی هزینه کردم با اینکه زیر تامین اجتماعی ب خورداری اما نمیدونم چطور میتونم استفاده کنم از خدماتش

سلام عزیزم بسلامتی و با دل خوش نی نی تو بغل بگیری  منم در مرحله آماده سازی آزمایشات هستم و امر ...

مرسی عزیزم.انشالله به زودی قسمت خودت

بیین گلم برای یه سری داروها لازم نیست و خود تامین با داروخانه طرف قرارداد حساب میکنه و به شما دولتی دارو رو تحویل میده

این داستان استفاده از بیمه تامین و تشکیل پرونده برای داروهای گرون مثل امپولای رشد تخمکها و داروهای نافی و خلاصه داروهای خاص باروریه تخمک هست.که توی دوره ی درمان باید استفاده بشه

هزینه هاشون بدون تاییدیه بیمه بالا میفته

کار خاصی نمیکنی شما، دکتر نسخه رو مینویسه براتون و یه نامه میزنه که شما درحال درمان ناباروری هستی(مثلا برای ما رو خود بیمارستان یه نامه ی تاییدیه با مهر دکتر و بیمارستان داد برای تشکیل پرونده)بیمارستانها یا موسسات باروری طرف قرارداد تامین خودشون دارن و میدن بهتون.میبری شما نزدیکترین مرکز برای تشکیل پرونده و با شناسنامه ها وعقدنامه و اینا برات تشکلی پرونده میدن و تاییده اولیه رو میزنن

برای هر دوره فقط متاسفانه باید بری تاییده بگیری و اذیت داره یکم و وقت میخواد 🙄😒قبلا یک بار که تایید میشدی دیگه تا اخر دوره نیاز نبود بری تاییده بگیری و خودش لحاظ میشد توی سیستم ولی الان حدود یک ساله هربار باید بری تاییدیه بگیری برای داروهای خاص و مرض دارن برای اذیت کردن مردم 😒

معمولا طی دوره باروری سه چهار باری راهت میفته اونجا

ولی خب مثلا امپولی که برای من پارسال نوشتن و هزینه اش ۱۰ میلیون بود رو با تاییده یک‌میلیون ما دادیم و ارزش داشت

گاهی وقت نمیشد یا به مشکل میخوردیم باقی داروها رو بیخیال میشدیم و ازاد میخریدیم.درکل پرونده تشکیل بدی همون اولش بهتره اگر دکتر صلاح میدونه ای وی اف کنی

برای ای یو آی و اینا احتیاجی به این مراحل نداری

ای وی اف لازمه فقط برای هزینه ها

مرسی عزیزم.انشالله به زودی قسمت خودت بیین گلم برای یه سری داروها لازم نیست و خود تامین با داروخانه ...

مرررسی عزیزم از توضیحاتت و وقت گذاشتی بسلامتی زایمان کنی انشالله