2821
2789

اره تو جاده چالوس میخواستم بلال بگیرم دیدم نوشته گنجشک کبابی منصرف شدم ازش خرید کنم اخه چجوری دلشون میاد اون موجود نازنینو بخاطر شکم واموندشون بکشن

عوض شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که یه جوری هست اصلا دلم نمیاد بلدرچین و کبک و گنجیشک و اردک و کبوتر و  اینا بخورم یه جوری میشم محاله لب بزنم همسرم میخره برا خودش و پسرم درست میکنم ولی خودم اصلا 

فقط گوسفند و ماهی و مرغ میخورم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
کوچیکنآخه سر هم نمیشن چرا اخه  

با تفنگ بادی مردا میزدن شکار

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣
من که یه جوری هست اصلا دلم نمیاد بلدرچین و کبک و گنجیشک و اردک و کبوتر و  اینا بخورم یه جوری می ...

منم دلم نمیاد اونارم اگه موقعه قصابی ببینم نمیخورم 

وخدای که بشدت کافیست
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز