2777
2789
عنوان

میم مثل (مرد)

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 78 پست
مخلصم

تاپیکاتون کلا خیلی جالبه 

بنظرم اگه واقعا همه چیز سر جاش بود انقد طلاق و خیانت زیاد نمیشد جوری ک آدم بترسه و گاهی ناامید بشه ک نکنه آدم سالم دیگه پیدا نشه

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
چه مردای سبیلویی که بچه ن وچه بی ریشایی که مردن بایدشخصیت قوی داشته باشه

نخیر میگی قدیم مردا افلان اینجور  زنها هم انقدر ضعیف نبودند از مرد بیشتر و سخت تر قوی بودن زن هایی روستایی یه پا خودشون مرد بودن اب بری بیاری تو کشاورزی کمک کنی و کلی کار سخت دوره عوص شده چه برا رن چه مرد

ببعیم بع بع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیکاتون کلا خیلی جالبه  بنظرم اگه واقعا همه چیز سر جاش بود انقد طلاق و خیانت زیاد نمیشد ج ...

ببین توکل کن به خداوکارهایی که لازم هست روانجام بده وبقیه ش روبسپار به خدا

احترام احترام میاره....
نخیر میگی قدیم مردا افلان اینجور  زنها هم انقدر ضعیف نبودند از مرد بیشتر و سخت تر قوی بودن زن ه ...

این جا حرف اینه که هرکس باید نقشی که داره رو خوب انجام بده،زن برای ظرافت ومرد برای کار وحمایت

حرفای من زن هاروتحقیر نکرده

احترام احترام میاره....

اینکه مرد پر بحران خانواده رو‌نجات بده و....یجور تکیه گاه طور باشه برای قدیم بود..و یجور افکار دوران جاهلیت عرب قبل پیامبر درش هست....وگرنه در بحران های زندگی خیلی وقتا دیده شده زنها بهتر و قوی تر عمل میکنن..این بستگی به ادمش داره نه جنسیتش!

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

اینکه مرد پر بحران خانواده رو‌نجات بده و....یجور تکیه گاه طور باشه برای قدیم بود..و یجور افکار دوران ...

مر  تکیه گاهه هستش وزن ستون اون تکیه گاه خدا زن روی برای آرامش آفریده وقتی مرد قلبش آروم نباشه نمی تونه نقششو خوب ایفاکنه ومرد بازنش آرامش می گیره

احترام احترام میاره....
مر  تکیه گاهه هستش وزن ستون اون تکیه گاه خدا زن روی برای آرامش آفریده وقتی مرد قلبش آروم نباشه ...

دوره این حرفا خیلی وقته گذشته....اینا برای قدیم بود.....من زنهایی رو دیدم هم ستون هستن هم تکیه گاه...همون قدر که مرد نیاز به ارامش داره زن هم نیاز به ارامش داره و این کاملا دو طرفه هست..یه مرد نمی تونه در همسر حس ناامنی ایجاد کنه و بعد ازش انتظار ارامش داشته باشه.....

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

دوره این حرفا خیلی وقته گذشته....اینا برای قدیم بود.....من زنهایی رو دیدم هم ستون هستن هم تکیه گاه.. ...

ببین انرژی مثبت بدی انرژی مثبت می گیری،احترام احترام میاره،وهرچیزی به خودت برمی گرده واین به شخصیت واخلاق طرف بستگی داره

احترام احترام میاره....
ببین انرژی مثبت بدی انرژی مثبت می گیری،احترام احترام میاره،وهرچیزی به خودت برمی گرده واین به شخصیت و ...

مشکل اینه متاسفانه غالب مردا..ناامنی میدن درقبالش ارامش میخوان..بیاحترامی میکنن درقبالش احترام میخوان..‌‌‌‌‌‌‌‌ازطرف مقابل انتطار کم توقعی دارن درحالی که خودشون پرتوقع ان......این حتی درخانواده شوهر هم فراوان دیده میشه که همه چیز فقط یک طرفه انتظار دارن .

مشکل اینه متاسفانه غالب مردا..ناامنی میدن درقبالش ارامش میخوان..بیاحترامی میکنن درقبالش احترام میخوا ...

ببین هرکی یه شخصیتی داره یه قدم توواسش برمیداری یه قدمم اون واسه توبرمیداره

احترام احترام میاره....