park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 عنوان پزشکی روسیه 556 بازدید | 15 پست یا هر کشور دیگه ای که میدونید هزینه اش چقدره حدودا؟با ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلون در سال میشه رفت؟؟اگه نه چقدر باید باشه؟؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞 1402/07/25 | 16:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 روسیه حدود سالی۷۰۰ دانشگاه کارزان میگن ارزون تره اون چقدر میشه؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
ani8203 عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 11599 دانشگاه کارزان میگن ارزون تره اون چقدر میشه؟؟ اون ۵۰۰ ولی سخته خیلی ایرانی اخراجی میده جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱
kleopatra عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 9388 سوالی داری بپرس عزیزم من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 اون ۵۰۰ ولی سخته خیلی ایرانی اخراجی میده چرا اخراجی میده؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 سوالی داری بپرس عزیزم هزینه پزشکی هر کشوری رو میدونید بگید؟؟کدوم کشور بهتره که البته مدرکش معتبر باشه و مورد قبول ایران هم باشه زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
ani8203 عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 11599 چرا اخراجی میده؟؟ سختگیره بخاطر نمره ،کلا دانشگاه سختی توی روسیه هست جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱
kleopatra عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 9388 هزینه پزشکی هر کشوری رو میدونید بگید؟؟ کدوم کشور بهتره که البته مدرکش معتبر باشه و مورد قبول ایران ... اره خودم 2 سال بعد میرم همه چی میدونم ..پدرمم اونجا بود خارج من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
ani8203 عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 11599 چرا اخراجی میده؟؟ اگر روسیه میری در کل مورد تایید پیراگوا مسکو و دندان سماشکو خوبن یا پاولوف سنت پترزبورگ که قیمتش مناسبتره نسبت به دوتا اولی جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱
kleopatra عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 9388 اگر روسیه میری در کل مورد تایید پیراگوا مسکو و دندان سماشکو خوبن یا پاولوف سنت پترزبورگ که قیمتش منا ... چین بره خوبه من سال بعد میرم روسیه افتضاحه 6 ماه اونجا بودم اصلا بده من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 چین بره خوبه من سال بعد میرم روسیه افتضاحه 6 ماه اونجا بودم اصلا بده چین هزینه هاش چطوریه؟؟برا هر سالمورد تأیید وزارت بهداشت هستن؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
ani8203 عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 11599 چین بره خوبه من سال بعد میرم روسیه افتضاحه 6 ماه اونجا بودم اصلا بده چین از لحاظ فرهنگ اذیت میشه وگرنه هزینش عالیه اگر پزشکی میخواد،روسیه هم سخته و به ازای هر چیزی باید پول بدی از صندلی گرفته تا نمره ها و مدرکa2 ،از طرفی هم آب و هواش اذیت کنندس جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 چین از لحاظ فرهنگ اذیت میشه وگرنه هزینش عالیه اگر پزشکی میخواد،روسیه هم سخته و به ازای هر چیزی باید ... مورد تأیید وزارت بهداشت ایران هست چین؟؟هزینه اش چقدر میشه مثلا؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
ani8203 عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 11599 مورد تأیید وزارت بهداشت ایران هست چین؟؟ هزینه اش چقدر میشه مثلا؟؟ آره دانشگاه داره که باشه والا من از روسیه خبر دارم چین رو نمیدونم دوست بابام پسرش اونجاست ،پارسال گفت ۳۰۰ میشه دیگه راست و دروغش رو نمیدونم جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱