2777
2789
عزیزم اون غذای اصلیش ارزن ها، 😂😂

میدونم..ارزن تو ضرف غداشه خودش میره میخوره سفره پهن میکنم باید با ماهم یچی بخوره ..مثلا ارزن میارم سر سفره میزارم جلو ش نمیخوره

میاد بشقابمون نوک میزنه

واسه همین مجبورم یچی جدا بر اون درست کنم بزارم جلوش فک کنه ماهم همونو داریم میخوریم 

چیزای بی ضرر میدم حواسم هست

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم..ارزن تو ضرف غداشه خودش میره میخوره سفره پهن میکنم باید با ماهم یچی بخوره ..مثلا ارزن میارم س ...

وای چقدر لوسه، براش غذای جدا درست میکنی؟ 😂😂منم دارم میاد سر سفره همش می خواد از بشقاب ما غذا بخوره

چقدر زود دیر شد، حیف💔
بله پیکو اسمش اولش میترسیدم ازپرنده ها اول مرغ عشق داشتیم ترسم ریخت اونا را ردکردیم عروس هلندی گرفتی ...

بر منم نر ..اسمش پِسی هست

خیلی شیرینه همش بوسش میکنم😂

وای عروس منم صبح نمیزاره میگه بیدار شو نوک میزنه الانم صبونشو خورده هی بالشو نیمه باز میکنه دلش بیر ...

وای من میترسع ببرمش تو حیاط 😑😂 

تا میندازمش تو حیاط بدو بدو میاد پیشمم ولی یع طوطی برزیلی داریم اینقد خوشش میاد تو حیاط باشع چون دوس دارع فرار کنع دوتا دیگع داشتیم اونا فرار کردن اینقد ناراحت شدیم بیشتر بابام ....دیگع بال این یکیارو کوتاه کردیم🥲

.
وای چقدر لوسه، براش غذای جدا درست میکنی؟ 😂😂منم دارم میاد سر سفره همش می خواد از بشقاب ما غذا بخوره

اخع غذای جدا نزارم از همونی ک خودمون میخوریم میخواد  همش به دستمو بشقاب نگاه میکنه دلم نمیاد ..بخوامم بدم ضرر داره روغنیه 

چقد میخواد بخوره..مثلا یه سیبزمینی کوچولو اب پز میکنم یزره میخوره زود سیر میشه میره

بعد میگه ماساژم بدید 😂😂

ازمن حرفم میزنه بوس بده ,پیکو,بوس بده بابا,یدونه پسردارم من,دادا,بدوبدو ,پیکو بدو

چه خوب

نه برمن حرف نمیزنه..ولی زبون همو میفهمم..مثلا یچی بخواد مشخص میشه اب بازی بخواد میره سمت لیوان 

یا چایی بخواد میره سمت لیوان نگاه میکنه یعنی منم میخوام😂

ما هم بهش بگیم بیا میاد پیشمون

میگیم ناز  سرشو میاره پایین نازش کنیم ماساژ بدیم 😂