2777
2789

مشکلاتم خیلی زیاده ولی شوهرم اصلابفکرنیست خودش میگه شوهرخواهرم غلط میکنه روخواهرم دست بلندکنه بهش چیزی بگه حتی خواهرش ی سلام به مادرشوهرپدرشوهرش ندادمحلشون نزاشت گفت حق نداری چیزی بگی خونروزورکردن بایدبزنی به نام خواهرم ،خونروزدن به نام خواهرش امروزعکس سندشوفرستاده بودحالامنونگاه کن چیکارمیکنه ۳ ماهه ی قرون پول نداده بهم ریزتادرشت همه چیم باخودمه حتی دکتررفتن توهردعوامنومیزنه هرچی ازدهنش دربیادمیگه بهم واقعااین انصافه حالم ازش بهم میخوره ولی هیچ چاره ای ندارم من ی بدبختم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا چاره نداری باید بهش حرف بزنی بگی اگه برا بقیه اینطور میپسندی برا خونواده خودت بهتر باید بپسندی و عمل کنی 

لطفاً تو زندگی هاتون انقد کوتاه نیاید که هرچی میتونن بتازونن

چرا چاره نداری باید بهش حرف بزنی بگی اگه برا بقیه اینطور میپسندی برا خونواده خودت بهتر باید بپسندی و ...

عزیزم اصلاتواین فازانیس خسته شدم بس بهش گفتم خودشون دامادشونوازهمه ی خانواده ش کردن ولی خودش ازصبح تاشب جیک توجیه خواهرش اینم تقدیم اوناکردم  

تو دعوا نکن باهاش بحث نکن اینجا ایرانه نمیشه حق گرفت پس باید ناز کنی خودتو لوس کنی تا حرف حرف تو باش ...

همه ی ایناروخیلی امتحان کردم ولی انگاربلانسبت هارشده فک میکنه چخبره 

من جات بودم پوستش رو میکندم 

اول با ملایمت باهاش صحبت کن چندماه باهاش حرف بزن اگه دیدی آدم نشد دنیاش رو سیاه کن 

شوهر منم اینجوری بود من خیلی تلاش کردم دیدم فایده نداره بعد همه‌اش به جیغ و داد و دعوا کتک کاری و شکوندن وسایل شروع شد 

شوهرم وقتی دید انقد داره به من فشار میاره الان تغییر کرد یعنی تقریبا آدم شد ولی اونی که من میخوام نشد ولی بهتر از اوله

همه ی ایناروخیلی امتحان کردم ولی انگاربلانسبت هارشده فک میکنه چخبره 

پیرت می‌کنه دختر نزار 

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍