2777
2789
عنوان

عاشقان ابراهیم هادی

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 155 پست

اگ رفتی میشه برام دعاکنی بگی مهنا خستس... براش دعاکن

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازش دلگیرم.. شنیدم نذر سیبش حاجت خیلیا رو میده ولی حاجت منو نداد

اون نذر سیب مال  شهید علی جهان یاری هست

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
چشم حتما

رفتی مزارشون.حتما برام دعاکن خیلی محتاج دعاهستم

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

اسمشو خیلی شنیدم ولی نمیدونم چرا منو جذب نمیکنه چه چیزی شمارو جذب میکنه میشه ازش بگی چیزایی که میدون ...

منمممممم

تو در گذشته ی ٱیندت هستی،پس بی وقفه تلاش کن بدون نگرانی🌱                                     

میشه این بار رفتید سر مزارشون یا حتی همینطوری بهشون بگید دعاکنن اگر باهاشون ارتباط خوبی دارید😥بگید برای برادرم دعاکنن35روزه آی سیوهه هوشیاریش پایینه پدرمادرم خیلی خسته و دلشکسته ان توروخدا شما بهش بگو دعامون کنه 

اسم برادرم سیدمحمدحسین 15سالشه خودش هر2جلد کتاب شهیدهادیو خونده خیلی دوسش داره😭❤️

عزیزم دفعه بعد که رفتی برای منم دعا کن حاجتمو بدن.🙏🏻🌸

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

داداش من اخلاقش قیافش 

رفتاراش جفت این شهیده دور از جونش البته 

همینجوری مذهبیه و با همون استایل 

از وقتی زندگی نامشو میخونم روز به روز به این پی میبرم بهش حسودیم میشه 

2790
2778
2791
2779
2792