2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2720 بازدید | 161 پست
من کوکو گذاشتم منتها خودم گلوم درد میکنه نمیتونم بخورم

سوپ بخور 

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی گفته از بیرون پس میگیره گلم شما هم الان بلند شو یه حوله گرم بذار روی گردنت و بگو برات یه کرم پی ...

آره میگیره😅من پریودم بدقلق شدم

آره حوله خوبه پاشم بذارم🥲❤️مرررسی

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

نخود پلو چیه؟؟ نخود خالی؟

نخود فرنگی...دقیقا مثل باقالی پلو ولی این با نخود 

من چون پسرم فابیسم داره نمیتونیم باقالی بخوریم اینو جایگزین کردیم و خیلیییی خوشمزست😋 

با سالاد کاهو 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

من سالاد از دیشب همسرم نسکافه و کیت کت

واقعا با اینا سیر میشید

من اینارو بخورم نیم ساعت نگه میداره

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
من دختری بودیم همسر جان نیستن ظهرم نخوابیدم رسما هلاک خواب منتظرم نه و نیم بشه برین بخوابین 

معلومه که خیلی خسته این

تایم خواب شما همیشه زوده؟؟

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
نون پنیر

نون پنیر سبزی خیلی میچسبه

واقعا با اینا سیر میشید من اینارو بخورم نیم ساعت نگه میداره

من یه کاسه بزرگ سالاد میخورم ولی همسرم واقعا کم خوراک هستند

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من از باشگاه اومدم خسته گشنه     هیچی ندارم فعلا

تغذیه باشگاه که باید بخوری

کاچی تو تاپیک اخرمم گفتم😋😄

میبینمش

کاچی یعنی خوشمزه س؟؟