2777
2789
عنوان

قد ۱۵۳ کوتاس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 27 پست
با توجه ب سنت هنوز وقت داری تا ۱۸ برو با دکتر داروخونه صحبت کن شرایط تو بگو بهت دارو و مکمل و اینا م ...

والیبال کلا بخوام برم فقط هرسال ۳ ماه تابستون میتونم برم چون حجم درسام خیلی زیاده و فکر نکنم سه ماه در سال اثری داشته باشه

هرچند گذشته باشه  تغذیه و ورزش مداوم تاثیر داره  حجامت هم تاثیر داره البته زیر نظر دک ...

میشه لطفا اگر دکتر خوبی در زمینه حجامت میشناسید معرفی کنین من خودم چند دقته دنبالشم اما کس مورد اطمینانی پیدا نکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو ایران واسه خانوم از ۱۶۰ به پایین کوتاهه ۱۶۰ تا ۱۶۶ متوسطه  ۱۶۶ به بالا بلنده قد کوتاه با ...

خب من ۴۴ کیلوام بنظرتون برای قدم ظریف به حساب نمیام نه؟ 

میشه لطفا اگر دکتر خوبی در زمینه حجامت میشناسید معرفی کنین من خودم چند دقته دنبالشم اما کس مورد اطمی ...

کدوم شهرید؟

حتما حتما باید اول مطمئن بشید ک حجامت براتون ضرر نداشته باشه چون برا هرکسی خوب نیست 

اونایی که کم خونن نباید حجامت کنن

متاسفانه تهران نیستم  تو شهر خودم می‌شناسم ولی تهران که زیادن یه خورده تحقیق کنی می تونی پ ...

ممنونم، بله زیاده ولی ترجیحا باید ادم مورد اعتمادی باشه و از مراجعه کننده های قبلیش اطلاعات داشته باشم 

با توجه به وزنت ظریفی   حالا بدن با بدن فرق داره منی که با ۱۶۴ قد ۵۹ کیلوم چی بگم   ...

تو که عالی هستی♡من ظریف بنظر نمیام ولی چاق نیستم نمیدونم چرا😂

ممنونم، بله زیاده ولی ترجیحا باید ادم مورد اعتمادی باشه و از مراجعه کننده های قبلیش اطلاعات داشته با ...

منظورم همون با تجربه ها تو تهران زیاد ترن تا شعرای دیگه 

آره حتما باید ازش مطمئن باشی که مشکلی پیش نیاد 

خوشبحالت امیدوارم منم به درجه ای برسم که مثل تو بتونم قدمو قبول کنم

منم خیلی سختم بود و اذیت میشدم اما باهاش کنار اومدم توام میتونی

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
آره کوتاهی از نظر بیشتر آدما قد کوچیکتر جذابیت بیشتری رو داره حالا تو هی بخوا بلندتر شی

من خودم خیلی بلند نیستم ولی خداوکیلی از قدیم هم بلندی معیار زیبایی و مدلی و خوش اندامی بوده البته حالا زیادم برای دختر مهم نیست